Jan 21, 2011

kawan

askum...

korunk tawu ke mkna friendhip or bff 4eva?..








msti tawu kan....
aku pun tawu hahahah....



4 me..






 








"Friendship is the inexpressible comfort of feeling safe with a person, having neither to weigh thoughts nor measure words." 
 
 
 
saje je nak wat maknanya besar2....hehehe..definisi aku..hahaha suka haty maknenek ko ja wani..yea!
 
 
 
 
actually aku ada 3 owank je yg betul2 rapat dgn aku.....
kenapa 3???
sbb yg ni je yg sekepala ngn aku..
 
skg ni btmbah lg satu
 
maknanya 4...
 
 
yg ke 4 ni sbb dia dekat ngn tmpt keja aku..
keja part time

sbb 2 kami close


sgt2??

ok la...leh ngam

sbb dia gila2 mcm kami bertiga juga...


n bleh gurau kasar....

hahah....


siapakah gerangan mereka..?


kawan aku semua comey2 lotey tau....

xde yg xcomey....


 
 
siapakah gerangannya??
 
 
 
jeng3! 
 
 
 
pikah,mira,una....saje je kecik kan tulisan..
 
 
hehe....
 
 
 
 
  
ini lah merka yg rapat ngn aku....


firstly..nama dia pikah..
atau kitaowg pggl dia pikot..
dia mmg kecoh sikit...
tp dia ni sbnarnay ssowg yg sgt mmhami aku..
seotak ngn aku...dia akn pk mcm apa yg aku pk
sbb 2 kami rapat....

kalu aku sedih dia mula dgn pgai dia..
dgn lawak dia
dia single lg
sapa2 yg bmnat boleh lah..gua kenal2kan...
 dia cumey...woo..
tp patang melihat lelaki kacak
dia akn berubah krakter hehe...

kalu aku jd laki aku ngorat dia
mst punya lah..hehe (omongan semata2)

nk tgk pic gedik2 kami...
 
 
 

kami berdua mmg tere wat muka perminta sedekah..hampeh...
(nak kek)



love her so much!


pecah umah...
 
 
bila pgai kami gila2 dtg hancus2...
 wat muka sweet ada kemahiran kami di depan lelaki kacak...wuhuu..
 
 
 
 dia suka aku nyanyi peminat setia aku..bila karoakey!


 kami suka poyo bersama...





hehe......
 
seterus nama dia miera maya
kita owg pgg mira yuni
yuni
ayuni
maya
apa2 jala
yg penting
peminat lelaki mata bulat
(.......)
bro
 
kacak
haha....
miera maya jgn mara.........................
 
 
dia nie seorang yg kemas
pembersih
pantang melihat org wat kotor
semak
xjaga kebersihan
dia akan mengamuk
dan akn
membersih tmpt kejadian
contohnya
madam
maya
akan mengemas
segala
fail2
berselerak
milik kami berdua
eh silap
milik pikah ja
aku pembersih u know
....
pendek kata kepada lelaki yg nak ngorat
dia
pastikan
anda seorang pembersih bebas dari kuman
hahaha...
dia rapatngn aku
dan pgai gila2 dia akn muncul
apabila aku dan pikah turut gila...hee
.....
 buject muka lembut..pdhal cam raksasa..

 
 KAMI CUMEL X?
sesiapa belikan kami teady bear..
 
 
 kami suka possing 2 lah persamaan kami berdua...


minahh keempat
azuna???

dah berpunya milik abang A

dia nie seorang serius bila bercaple...
serius tahap gaban
dia  
baik owngnya
agak mereng juga
kami bertamabah rapat sejak hujung tahun f6
dan makin rapat bila tmpt keja kami rapat
rapat?
rapat sgt
sbb mngumpat's
sama2..
kui2...
dia berbakat
....
bakat dalam wat lawak
dan dia berlakon
dalam cita bgun lah mama

xsalah malam tadi
 
actually 
pika ,aku,mira

tolak tawaran 2
..hehe

siapa
una
dia adalah azuna


xphm

bg phm ja...

aku xbyk pic ngn dia......
tp ada la..
sbb kami baru rapat...

ni lah una tudung koko
yg tinggi mcm aku..blakon watak rosnah dlm bgun lah mama'
hehe,,,,jgn mara,,,

x tawu yg mana jap..

tudung hitam 2...bukan norliah ghani k...

x tawu lagi??

aiya  ini budak nya..
kamu kamu jgn gatal dia dah ada pkwa...hee
cute kan?? kawan saper...

ada lg aku rapat geng009
roger rempit..
dgn kami...

nie geng009 atau
geng budak2
tomei,...
hehe..yg laki 2 nyibuk ja..nama dia mirul ultra fans
aku xphm..
tp dia gedik..

geng 009

wat gila

sahabat selamanya....

eh ni silap..bkn best fwen aku..
silap
ni sapa??
adi dj era lor..
lain kan muka dia..
interrup

next2..
next..

buject indie band dalam gomba ni

aku rapat ngn geng brother2 hampeh
sbb 2 aku style cma brother2
hey
hey
lu
..hehehe


last but not list semua yg hadir dalam hidup aku..adalah kawan aku
dunia dan akhirat


kami
 
 
 
stkat ni ja entry aku..
bye3.

salam...

2 comments:

azuha rahimi said...

jap2....ade nmpak gbr cam kt pangkor..

cik wanie LovelA said...

xde kad pangkor ..semua kad taiping perak..n caeron higland ja