Feb 9, 2011

Ayun Ayunar my Style Contest,("MY STYLE" walopon xde style hehe~)

askum peeps~




entry hary nie pasal my style
sebenarnya aku ni simple xde lah berstyle sangat...
but hapy sangat iner ayun nie wat muka aku berbentuk 
serius korang try beli di http://www.ayunar.biz/




semalam da snap pic ngn brader2 so aku tpk nk guna pic ni untuk contest my style ayunar
secara gelojohnya aku amek soft copy dan edit sendry!
brader2 tu wat effect bukan mcm ni k~

gambar nya aku pilih untuk contest ayun nie yg nie!



............................................................................CWL...........................................................................




 my style simple but baby gitu..
i love baby blue n light pink
 yang menyerikan keadaan adalah..
inner ayunar colour inner turqoise+baby blue+light pink!
nti jgn lupa vote CWL k!











ok tadi 2 gambar contest ni gambar aku bergembira semalam hee~





membaject heliza tapi jadi raksasa~




 brader nie mmg kejam gambar candict pon dia amek cis!





  skodeng skodeng! pakci belakang 2 memancing tanpa lesen~





 kenapa aku hold roti perancis nie sbb nk makan la.






 cwl panjat pokok lah

 mood gedik




 pokok ni patah sebab aku duduk..




setelah kecapitan kita owg g makan!
  murah jer rm9.90


cwl makan cpenah control k!


muka nak lagi makanan dah habes!


kebanyakan gambar disini no edit

sekian makaceh ..coment dan jgn lupa vote saya kad contest ayunar!
http://ayunayunar.blogspot.com/2011/02/contest-ayun-ayunar-my-style-contest.html

15 comments:

cik wanie LovelA said...

makaseh yg cument!

Anonymous said...

hai si comel

butikpinkku@gmail.com said...

kne comment kt sni ke yang?

nana vanieylla said...

wah..sis mkn xajak2 erk,

Eryn Minnie said...

auuuwwww comelll kakak waniee !! love it :)

cik wanie LovelA said...

fara > yup ( jangan lupa beli barang kad butik fara geng)

nana>> kamu yg xnk ikud sis

eryn> kamu lg comel!!

Mister "H" said...

wow! very cute la awk ni... really nice pic...

CWL wanie LovelA said...

makaseh

Ayun Ayunar said...

tqvm n good luck :)

CWL wanie LovelA said...

tq ayun

misz sheyla said...

waa...byk tol gambar...hahaha neway gud luck :)

CWL wanie LovelA said...

yang banyak2 tu gamba photo soot..contest satu jer

cunndaa said...

cute..cute...sweet..sweet...
gud luck yer...
t sat, nak vote

cunndaa said...

vote kat komen ayun ayunar tu ke dik?

CWL wanie LovelA said...

kak cunda vote dekat link ayun jap

http://ayunayunar.blogspot.com/2011/03/no-peserta-ayun-ayunar-my-style-contest.html