Feb 6, 2011

Datin 2 ramah DAN XSOMBONG!

askum ~



p/s baca jgn lupe kumen~


hary nie nk cite sal ape...
cite pasal kampong kanoha naruto nk kena attack dan meminta batuan negara pasir gyra sbb naruto demam...


hehe bukan lah sajew je wat tekejut hehe..naruto mana leh demam dia kartoon hehe~ ceh ape lah cwl nie




entry hary ni pasal
 NajahIylia
  ......

KENAL X???



NAMA glamour beliau DATIN!!! 


YG kawan FL 2...BLOGER famous2 tu...


semalam aku chat ngn datin...


serius datin mmg xsmbong dia layan je soalan aku kad fb tau...mmg dia COOL giler


 ni lah datin yg aku dok popet2 tu..




  datin with her bFF

  datin mmg sweet slalu senyum je pic dier kan~

DATIN !!!




NIE datin ngn akak FL




 datin mmg cun i love this pic!







SERIUS Semalam mcm2 gak aku tanya datin...
 datin nie rendah diry tau..
 n dia respect membe sama da baru n lama...
yg PENTING DIA XSOMBONG  walaupon dia nie top!





INI ANTARA PERBUALAN KAMI...alang2 2 aku mtk advice!


Teharu datin layan aku.....!

ye...la aku ni ibarat kucing  miskin yg thinking pasal ikan huhu....



 BUKAN SENANG NK OWG FOLOW KITE.
N SUKA KITA BETUL X?


 aku tawu napa owg suka datin n folow dia..sbb dia COOL giler!
tgk datin ramah nxsombongkan setiap persoalan aku dia jawab..sbb 2 aku suka folow blog dia!
 SETIAP persoalan aku dia jawab dgn berhemah..
dia jenis  xbangga diry
personalty dia sdhana..
n riang..
always wat kita senyum baca blog dia kan!


datin nti kite g jejalan hangout same2 k!



 blog datin??


jap wani link yea!


  



TQSM DATIN SBB LAYAN CWL...


 

3 comments:

cik wanie LovelA said...

tqsm datin!

SPEK HITAM said...

huhuhu, tengok dari vid2 FL pun tau dah die ni mmg baik. even die kadang2 kene tempias FL tapi die cooooll :))

cik wanie LovelA said...

yup sgt cool habes