Feb 27, 2011

DUNIA ADA YG SUKA KITA ADA YG TAK*

askum 

thanx membaca...

dalam dunia ada owg suka kita dan ada yg benci kita..

 aku dah baca entry budak 2..
thanx yg support aku..i'm not the person suka burukkan owg
kalu dia puas haty mcm 2 up 2 u...
 thanx wat entry sal aku..
 but semua owg boleh nilai entry dia..


 n dia owg said>>>

jgn layan ngn budak terencat 2,
 jangan layan budak 3 suku 2

n mcm2 lagi..
 ( kesian lah juga bila owg kata dia mcm 2)

ada yg wat pengakuan xsuka dia 

so agak terkejut lah..
but xkisah lah what eva..

so as prof aku mtk maaf kd dia ..

then dia halau2 so
it's up 2 u..

i do my job..!

peace no war bebey..




aku xheran sangat sbb aku penah alami benda ni n dia berulang kembali...

dulu pekara mcm ni terjadi but aku diam n lama kelamaan dia rasa bersalah n mintak maaf

so  aku xamek masalah ni sbb masalAh besar jika owg nk buruk2 kan aku..

even ayat dia wat telah diubah 100%


aku maafkan segala perbuatan dia :)



now aku dah paham bila akak nurulbadiah cakap :


kenapa dalam dunia ni perlu ada perasaan benci terhadap sesuatu yang dicapai oleh orang lain..?dan kenapa perlu ada perasaan gembira terhadap sesuatu yang hilang dari orang lain?

i lost my blogging spirit..
blogging bukan something yang happy dah bagi saya..
too much drama and hypocrisy..
too many people love to bitch about someone..
saya rasa dunia blog tak macam masa mula2 saya kenal blog.
saya ada blog bukan nak cari musuh.saya nak berkawan.if xsuka my blog or xsuka the way i wrote..or even tak suka saya..just stay away..i wont bite dunt worry.im not your enemy.

btw..just because u know me..doesn't mean you know everything about me.



sekarang saya dah segala maknanya.....

yup saya mmg baru dalm duni blog dan dapat banyak musuh...

if dapat jumpa blogger otai cam akak cunda,datin abg teror diowg mmg giler2 r support aku..tremasuk akak nurul..

blog2 yg support aku...

first akak nurul



banyak lagi mesej akak nurul..dia lah org pertama aku kenal kd blog n selalu support aku!
i love u sis!

kemudian aku kenal DATIN





datin terkenal dgn sifat caring dia kad semua org termasuk aku...


pas tu aku kenal ngn 

dia banyak tolong aku..

dalam header n bg semngat...

                                                                         


abg teror mmg baik header dia wat kan untuk aku..
hehe dia jadi brother angkat aku k hehe..dia banyak support n menaik kan blog aku..

payah kita nak jumpa blogger yg baik ngn kita iklas..aku xlupa depa2 ni..thankyouk akak nurul,datin n abg teror!

yg banyak support aku g 





dia ada waktu aku susah n senang..
I LOVE U SO MUCH!



tq my beloved cousins



and semalam aku nanges2 cal sepupu aku kd peneng citer semua ni kad dia..
hanya air mata duk mengalir ...

ayat dia kad aku


TAKHENTI2 CAKAP...

 kesian ko ,kesian ko, kesian ko ,kesian ko!..
napa dia wat ko cam tu..
ko tabah semua ni ada hikmah..
smbil wat lawak sapa suruh ko hot sgt..



herm n ramai g yg support aku..


danish aiman
wan fahimah
erin
akhbar
bieyla
arabella

sayang semua n yg support aku dalam susah muahh!


kepada sesiap yg xpuas haty n berdendam ngn aku...


serius aku mintak maaf...


xda niat apa2 n xda niat memburukan sesiapa..

terlalu banyak drama dalam dunia blog ni...


saya berblog bukan mencari musuh but mencari sahabat...


moral of the story be silent peep bter be talktive person

6 comments:

Ana_Liyana said...

huhuhu...be strong sis...Allah always by ur side...okay...teruskan hidup dgn senyuman yarh...

CWL wanie LovelA said...

tq liyana

Indah Mulya said...

woot!rmai nya supporterz awk! mmg patut terasa epi sbb ade kengkawan camtuh kan =]

CWL wanie LovelA said...

YUP PAYAH nk dapat kwn2 mcm tu.walpon ada org dah burukkan say..saya bsyukur ada diaowg

imah said...

hey!,, nm saia pon ada,, huhu... c(=...
< wan fahimah >

CWL wanie LovelA said...

wan love u