Feb 13, 2011

jumpa Fernando Torres kad LANGKAWI??

askum semua~


entry hary ni pasal..

I

I

I

I

I

I

V

Fernando Torres

 

 

aku nie bukan senang lah nak minat kad lelaki...

kalu aku minat pon....

payah lah nak minat pendek kata..

selesa berkawan banyak..

but 

  MR.H 

hehe yg ni laen ...

yg ni pkwe... 

hahaha..

balik pasal toress serius aku minat dia..

bukan sbb dia kacak sgt pon sbb cara dia main bola tu wat aku suka giler hehe..

YES AKU KAKI BOLA!

MMG bunyi cam membosankan nk wat cman...

slalu tgk match bola ngn abg n adik lelakilah..

2 jd fan sgt2..

but keterujaan aku melampau aku jumpa toress..tapi bukan toress sbnar..

seakan2 toress2

samakan~!

yg kanan tu nama dia fernando..

yang kiri tu my beloved fernando toress


macam mana terjumpa toress klone?


al kisah nyer...

 

5 orang gadis ingin mencary ketngan jiwa mereka merancang untk bcuty berlima..

 

 

memilih langkawi sbb tempat melepas segala sampah masalah..

dengan menyewa kereta my V berwarna putih..

dan memandu secara perlahan dan bergilir2 di pulau yg kecil itu..

mereka agak gembira..

mereka merancang untk ke Gunung MAT CINCANG!

 

 

dengan perlahan2 drive ke sana..

dengan muka penuh masalah derita sekoq2 hee..

 

apabila ada lelaki kacak semua membaject cun..

selepas lelaki kacak blah semua kembali ke bentuk asal..

But tetiba ada seorang lelaki mat salleh yg tidak faham bahasa melayu

lantas CWL membantu beliau menyelesaikan masalah beliau berkomunikasi..

 

kali kedua mmdang wajah beliau CWL sedar " eh ini fernando toress"

dia menggeleng kepala n said " what?

CWL mengeluarkan camera olympus yg berwarna pink

yg agak usang..!!!

dan

CWL pon secara xmalu mengambil gambar bersama beliau..

beliau berpesan jgn lupa email pic tetapi smp sekarang cwl xbg2..

NICE MEMORY hehe!

 mcm cple ke mcm abg n adik ahaha~


DIA CAKAP u so cute...wu hu...muka ngah control sbb nak tergelak dia puji aku hehe!

ceh...

ANYWAY hapy sgt2..

sekian sahaja cerita fernando toress klone..

bila lah nak jumpa yg asli nyer hehe..

ceh!


4 comments:

imayuki,,,,,, wan fahimah lohhh,, =) said...

hahahahahahhaha,,, ngt kn jmpk hat btoi,,,, hmpeh,,, kuang3!!

CWL wanie LovelA said...

haha tp kacakna dier

EJA said...

kmu sangat cumell la!..

CWL wanie LovelA said...

awak pon comel