Feb 12, 2011

patutkah kita memburukan seseorang kalu kita bergadoh dgn dia?

asskum semua~

entry hary ni melibat semua orang~
  
semalam mimpi jadi awek

Fernando Torres

 
dari blkang pon nmpk kacak jer..
..
bukan apa tertgk satu mgzine pic dia..mmg dia kacak nk wat cmna
bkn minat dia kcak minat tgk dia main bola  fuh mgoda heheh...
nak kata hensem sgt  pon MRH aku hensem lagi hehe..
balik kepda mimpi tadi...
Toress ajak kahwen but tetiba datang 

paris hilton 



nak rosak kan hubungan aku ngn toress
sibuk je paris ni ...kacu lam mimpi aku ..haha
mainan syaitan je semua ni ish3! ful stop xnak cite merepek meraban jer..



balik kepada ower topic..
perlukah kita memburukkan seseorg dgn becerita ke sana kemari ?
means dgn org kita xsuka dgn org kita bergadoh...

  my view lahkan xwajarlah

kalu kita xsuka or bergadoh n xsuka org tu kita xboleh mebusuk seseorg tu..
sbb ONE DAY benda tu akan berpatah balik kepada kita igt tu!

benda ni pernah terjadi di zaman persekolhan aku..(ceh baru habis skol dah blgak)
aku ni pernah di buli dan pernah di pulaukan mmg nama aku diawg busuk
mmg smp cam xde membe nk dkat alha ngn aku..
but mcm aku ckp ALLAH S.W.T maha kuasa n Maha adil kan
dia nk buat orang benci aku 
but,,,,
benda tu makan diri dia sendry..
means orang benci dia tahap maximum..
xnak lah sebut sapa..
tapi 2 lah pgjaran wat aku n share ngn korang..
jgn kita memburukan org lain satu hary nti kena kad kita berganda2,,,




JANGAN SESEKALI MEMBENCI ORANG WALPON DIA TELAH BERTINDAK KEJAM KEPADA ANDA!



KADANG PENGALAman mybbkan kita lebih dewasa~
wah wah dewasa lah sngt engko CWL
AKU pon not perfect..
sbb tu ada yg suka aku ada yg..
so saya xpkse anda suka saya....


kalu korunk syg aku
aku syg kowank twice

kalu korang baik ngn aku..
aku baik ngn korang berganda2

ni mmg sifat cwl..
sape yg dah knl msty dia tau personalty aku..
aku bukan jenis girl buject cun..
aku ni popet2 byk buat lawak xpenah wat cun pon..(kcualy kalu jumpa toress)



haa..lupa nk g tau..

CWL JUMPA TORESS KAD LANGKAWI...

KALU NAK TAU KENA BACA ENTRY ESOK...

IGT PESANAN CWL JANGAN BENCI ORANG!!!!






tcument sklay nk pendapat!!

5 comments:

walking blog said...

setuju!

photophobia eyraa ! said...

sukee ! correct !!
maseh CWL ..
eyra pom hampir , nyaris ..
nk buatt bende2 mcm tuh.. but SAYANG seorang sahabat kan? tak jadi nak buat..
:D
sygilah sahabat kitee !

CWL wanie LovelA said...

betul jangan buat org..biar org buat kita

SPEK HITAM said...

hahah yang penting aku banyak musuh, sebab suke gadooh. hehehe.

aku susah nak maafkan orang yang kate aku pencuri dan orang yang merampas kebahgian i. huh <--dengan sombong sekali. tehhe

CWL wanie LovelA said...

haha be ur self like u 2