Feb 21, 2011

Thanx abg TEROR


hai semua..



hapy hapy semua...hehe..


elele..


firstly nak ucap than kad abg teror sbb dia wat header percuma kad aku 


wah..


bukan senang owng nak spend waktu wat header kan2?

but abg teror ni baik lah ..

ucapan

thanx kad abg teror k!


hedaer dia wat aku ala2 comey pink hehe


nak tgk??


ni dia...


JENG2


comel kan hehe..hak milik CWL owke!





berbanding ngn header aku yg lama ..yg ala2 kuno nih hehe..


ternyata jelas perbezaanya haha...




hehe terbukti header aku buruk..
xde bakat langsung haha..
hahahhaha (gelak bangga dapat header percuma lagi cun)



hehe anyway thanx 2 abg teror yea..


abg teror juga menyediakan khidmat membuat header percuma..

apa2 nak tau lebih lanjut

datang lah sini 



HEHE..

dia mmg teror...


sape abg teror?

ni lah org nya..yg bnyk support aku dalam dunia baru nk kenal blog nih..




beliau juga mengajak2 ramai join contest dia k..
serius contest dia ni mnybbkan aku dapat ramai kawan2 tau..
cmna nak join??

click this

I
I
I
I
V






serius try la x mohong besh sgt2...



anyway xlupa juga kepada blogger yg support aku sgt2..



A BIG thanx to..







diaowg ni banyak support aku dalam dunia blog..


serius aku wat blog ni lama.

tp xpenah update apa2..


but 3 minggu aku start blog alhmdullah aku dah byk folower..

200 mb sikit bg korunk..but 4 me aku hargai sgt..


also big big thanx

to korunk semua yg sudi 
jenguk coment blog
CWL!


I  LOVE U..

9 comments:

noell_Vb said...

hi .. greetings of peace from Indonesia.
intention to learn typing ten fingers are learning so that everyone can type data on a computer by using ten fingers
thank you

CWL wanie LovelA said...

TQ

lavender harum wangi said...

cantik header~ :)

CWL wanie LovelA said...

owg tolong wat kan...pecuma tu chantek tu hehe

cunndaa said...

wow...so nice la...
pinky header from abg teror...
ni yg jeles nie..kehkehkeh...

dah tuan pun comey, automatiklah header comey ye adik CWL cayang....kekekekee

uNa said...

wahhhh!!!!santik ek..ni nak kne manje2 ngn abg teror nih..moga2 dpt header santik..

CWL wanie LovelA said...

kak cunda pon comel
una haa p manja lekas

EJA said...

comey..comey!hihi..pink tu.

CWL wanie LovelA said...

tq eja sayang