Mar 13, 2011

even saya update my status every second saya xgangu hidup awak k!

hi semua...

sory lah lama xupdate bz sikit...
hehe..



dgn my lovely cousins
location telaga masuri 
kelakuan hege3...
niat nak mandi telaga masuri konon dpt kahwen cepat hehe..
motif gamba ini tiada kena mgena dgn entry haryni!


thanx membaca..
kalu sakit haty jgn baca..xcukup umo kena ada bimbingan org dewasa kd sblah k hehe.


even saya update my status every second saya xgangu hidup awak k!


demikian lah ucapan khas saya...


saya dapat satu ayat di inbox...
berbunyi..



lah fb skg nie xmacam mula2 cwl kenal..fb skg mcm tempat cari musuh..
but chilx
jgn cepat naek hangin..
cwl harap2 muga insan itu cepat letih n stop wat citer sal cwl...
cwl buka artist...aduiiii~
xbest pon citer sal cwl xder owg nak amek pot pun...


akhir kata ..atau kata2 mutiara dari cwl...


CWL XLAYAN SAMPAH ..doe...






thanx reading

6 comments:

cunndaa said...

wah...ade gak org mcm tu erk...
bz bodi hal org...
pape pun, sabar ye cayang

CWL wanie LovelA said...

2 lah..bz body..xmintak tlg dia pon..yes sis chilx suda

norakmaMamat said...

ignore jer org camtu..
maksudnye org camtu die amek berat la kt CWL.
juz b ur self je...

okey...:)

SPEK HITAM said...

buat twitter. hehee. aku buat twitter so that i can update ma status every 5 minutes, skang ni bila nama kita naik kat facebook kena bahan or sinis. uh nyampah gak kalu ade budak2 yang sengaje tulis status perli2 kite kan. hampeh je uh

rarapuing said...

http://puingcinta.blogspot.com/2011/03/show-me-your-bff-contest.html

ANDA D TAG PLS VIE MY BLOG ..TQ

CWL wanie LovelA said...

@norakmaMat>IGNORE SUDA
@SPEK HITAM> ADA TWIT TP XRETY PAKAI
@rarapuing> ok dear tq