Mar 5, 2011

FENOMENA MICHELLE PHAN

askum semua blogers


hary nak citer sal michelle phan sory lah lama xupdate..bz sikit...

korunk kenal

MICHELLE PHAN?

KALU boy xkenal aku paham but girl mst kenal beliau.
beliau icon girl2 yg suka bab2 kecantikan ..

personally cwl jadi kan dia icon dah sekian lama hehe...



ni lah MP


even ramai  ckp dia plastic.but bg aku jarang muka asia ni nk popular..kan3?
bleh dikatakan dia ni RATU SCREEN!

 
yes CWL suka tgk pmpuan chantek.tapi kalu nk jadi pmpuan chantek dia kena tahan dia tomohan.. fitnahtun...
hasad dengki orang lain.
but
they
 mmg cool habes!

bagi CWL ,MP mmg hebat
mcm2 gak owg kutuk dia KAD  yourtube
but
dia relax jer.
CWL yg hot haha
aura dia 2 kuat hehe~


cwl suka cara dia ajar makeup cuz nampak senang but bila cuba jadi hantu.
hhehe..
banyak

 makeup artist or yg suka makeup jadikan MP sebagai rujukan.




serius dia xkedekut ilmu..sape2 yg minat salairmoon..makeup dia pon dia ajar k.mcm2 ada..



TAK DE ISTILAH KEDEKUT TO MP!






BIODOTA MP

Born April 11, 1987 (1987-04-11) (age 23)
Massachusetts, United States
Nationality American
Ethnicity Vietnamese
Years active 2006–present
Known for Cosmetic, Make-Up, Beauty, Fashion, Illustration, Blogging, Painting, Gaming
Internet information
Web alias(es) Michelle Phan, RiceBunny
Website:
http://www.youtube.com/user/MichellePhan

seee?

CWL xtipu kan dia mmg org asia ...


dia bukan je ajar cara makeup.nak tc skin semua lah.CWL ada ikuD
satu cara dia
 MP ajar nk kulit cun
DAN
HAPUSKAN
jerawat durjana hehe...
serius mmg berfungsi bg kulit berminyak!

gunakan telur putih n telur kuning.

selalu kita akan guna telur putih ja kan?


MMG BERGUNA TIME WAKTU BEJERAWAT!

layan video ni


Egg Mask Facial





> hapy egg means happy skin

best kan...

siap ada ttrial masak telur hehe~

banyak lagi tomato n so on lah..
aku ikud semua sbb dia guna bahan2 asli.kad sini pon bleh dapat ..
BEST kan cara dia bawa diri dia kad screen.
tak semestinya cantik saja owg suka dia.but personaliti dia..
buat semua org jdkan dia idol..

CWL SUKA VIDEO DIA YG BERKAITAN NK JAGA KULIT...
kalu makeup2 ni jarang sikit lah..

serius lah kalu sumone tu kulit dia cun mesti kita tanya2

APA AWAK PAKAI  EA?

PRODUK APA?

BELI KAD MANA?




DAN DIA MESTI JAWAB....



TAK PAKAI APA2 PON...


BIASALAH KEDEKUT NAK SHARED...


but MP ni lain semua dia nk bg tau selagi boleh bg tau ..haa amek ko video dari MP none STOP!

dia tawu dia mmg cun sbb 2 dia xkedekut hehe..


 MP mmg ada style lah.xheran kalu dia duta bg lancome mmg layak pon..




mp mmg mencetuskan fenomena ..
sampai skg g owg still folow dia..
sbb dia mmg berbakat dgn video2 ricebuny dia mmg gempak habis..



pic MP b4 n after

 boley kita try makeup camni?

mcm cwl cakap awal2 tadi ramai cakap mp ni plastic .
dan ramai CAKAP MP mesty xboleh hidup tanpa makeup..
ory xcun pon sumone mulut longkang cakap.....
kita pon sama so xyah ckp org!
pandang lah diri sendry dulu baru menilai sumone..
bukan nk kipas MP or fanatik MP 
but
realiti skg ni byk manusia dengki ngn gurl2 cun
dia pon xmintak jadi cun.tapi tuhan nk so alhamdullah .mb 2 kelebihan dia.n mb anda ada kelibihan lain so xpayah jeluz dgn kelibhan org lain...







susah org2 asia ni nk popular..but she very lucky

semua dak2 asia berharap dapat jdi cam dia..xdapat jadi tiru gaya makeup dia pon jadi lah hehe!


last but not list

i love MP very much!

A.K.A

RICEBUNY


hope dapat jumpa kamu satu hari nanti... MP~













8 comments:

Haffiz MohdNoor said...

wow . suka video egg tu sangat-sangat.. cewah menyibuk pulak kan..huhu

CWL wanie LovelA said...

hehe yelah tu

apisv2 said...

salam,
melawat dn mengunjungi kwn2 blogger;p
blog apisv2

CWL wanie LovelA said...

ok fiz

EJA said...

love her so much!!

CWL wanie LovelA said...

me 2

Nurun said...

tutorial yg die buat mmg mudah faham dan senang nk ikut.

CWL wanie LovelA said...

yes dia mmg super cool