Mar 28, 2011

sila report this page ! GADIS ini telah MENGHINA ISLAM!

SALAM..

tengah2 tengah hari ada owng wat aku bentak hati baca wall fb dia!

siapa kamu wahai insan yg bernama

Jasmine Slalu Hepi???

 adakah kamu puas kamu bahagia menghina islam???



indahnya paras rupa mu alangkah indahnya jika perangaimu seindah rupa mu.!





 

SEMUA DARI FB JASMINE COPYRITE! 

 

 ada yang cakap pmpuan nie copy gambar orang and mengaku ni pic dia? 

so kita xtau mana kebenaran? kalu betul kesian gurl dalam gambo nie jadi mangsa keadaan!

 

 kamu nak popular cepat ke?

publisiti murahan!

saya harap kamu memohon maaf dan menarik balik kata2 kamu sebelum terlewat!

 

siapakah kamu? kamu tidak berhak menghina islam! 

islam tu indah ~!

so mintak kerjasama korunk sila report this page!

ADA DUA

klik nie

I

I

I

V

jasmine

jasmine part 2 

report!

 

 sila report this page secepat kilat ok!

MALAS NK CAKAP BANYAK !

tapi bukan semua orang indonesia mcm tu ..ye!!!

cuz ada sorang yg pgai cam tu semua bangsa indonesia kad situ terkena tempiasnya..

ini kerna (ngobro indonesia heheh.. )

ada org indonesia disitu turut marahkan si jasmine tu..

ni buktinya yg org indonesia turut tidak menyokong jasmin!

org indonesia pon benci dia ALAHAI MALunyer!

cuma dia sowang

sesat kenapa tah ?!

..anyway sila report this page..

baca 

dan 

NILAI SENDIRI!

24 comments:

cik ayin said...

saje nak buat isu...urmm...ape nak jadi

Nur Amna said...

hehh?? frends 9 0wg jea un k0men smpai 1000++.. haha.. sje ngade minah neyhh!! haha..

Miss Secreto De Amor said...

ye2 . . . .nympah la kat minah tu .

♥yaya budak suka embun♥ said...

siap repot :)

MaiRa QuEeN said...

teruk btul..ske ati die je..

anies anessa said...

esh...nie yg bengang nie...

eyjalukman said...

apa nk jadi dgn org cmni ?
hish !

fyezah hasbullah said...

hish teruk betul org nieh .. fyezah dah report dah org nieh .. ngee :)

wannur amilisya alifsya said...

jasmine mmg dh gler,nk mampos..sayer snggp dtng indonesia nk bunuh die,cume x tau jerh die kat ner..sial punyer betine..aper nkjadi ngan die 2...

s.u.h.a said...

memang patut report orang macam ni.

Dda Ly said...

hishh hukum gantung je la orang cemnih..kurang ajar..takde ajaran!!!

meh ke rumah..
~to all drivers in Malaysia..~
keep in touch ye..♥♥♥

CWL wanie LovelA said...

cik ayin> mb dia nk popular

CWL wanie LovelA said...

Nur amna> yup terkejut membe dia 9 je

CWL wanie LovelA said...

Miss Secreto De Amor> <3

CWL wanie LovelA said...

♥yaya budak suka embun♥ > good job yaya

CWL wanie LovelA said...

MaiRa QuEeN > sabo3

CWL wanie LovelA said...

anies anessa> chilx bebey

CWL wanie LovelA said...

eyjalukman> mb dia kekurangan ilmu

CWL wanie LovelA said...

fyezah hasbullah good job fyezah

CWL wanie LovelA said...

wannur amilisya alifsya> jgn bunuh org xpasal kamu dapat dosa free.

CWL wanie LovelA said...

s.u.h.a> must reporT!

CWL wanie LovelA said...

Dda Ly> OK DEAR

♥:: Loliey ::♥ said...

apa nak jadi sekrg?? semakin ramai yang berani n terang2 buat isu spt nie... selamat kah hidup diye?? semoga diya mendapat petunjuk...

CWL wanie LovelA said...

yup tu la