Apr 29, 2011

baju kate middleton macam kebaya je?

salam...

first of all

congarates to

kate middleton & william

pic from google:
love u both

teteeetetttttttttttttttt


kate mmg cun giler dah majlis wlpon dia berusia dari will ttp nmpk mcm seumur je...
meletop kud...
suka tgk pkwnan diaowg simple je....
takde lah cincin berbatu...cincin simple cincin ...xbeli pon pakai cincin had turun temurun..

bukan mcm kita ni haa..nk menunjuk2 angka mas kahwin mau 9999,,1111 ..mcm2
(tak maksud kan siapa ..teeet)

ok bukan nk cite pasal pkwnan mereka yg the voke cuma...

cwl suka gaun si kate...xlama lagi princes kate lah....belum ditabal sah lagi..so juz cal kate hehe..suka hati kau je cwl..


nak cite sala gaun kate yg meletoppp



 pic from google

gaun kate mmg cun lah!
sopan je ..
xdelah seksi mcm setengah org tu semua nk tayang...
so love lah style kate punya gaun!



tapi bila diusha balik gaun kate adaptasi kebaya ke???



waoooo...


cuba tgk..


bahagian atas tu mcm design kebaya....yg bawah tu dia kembang xsama le..kebaya dia kecut hehhe...


woo rasa nya kalu kate pakai kebaya lagi meletop la..kan...!!!


 ok lah

tak kisahlaaa dah kahwin dah pun..

muga kekal hingga ke anak cucu...



tq 4 reading :)

11 comments:

kusyi said...

mmg cantek kebaya + gaun dye!! woot woot! ^^

nelly said...

cantik oo !!!

CWL wanie LovelA said...

kusyi i nak pon gaun mcm tu haha

CWL wanie LovelA said...

nelly yup cun habis

kusyi said...

ha'a.. tule pasai.. ha ha.. kne cari jugak satu neyh.. :D

Si Nuansa Eyqin said...

tu dia tu dia. lawa lah baju dia. simple but nice.

CWL wanie LovelA said...

hehe

CikHaniBhulat said...

cantik...mereka mjadi hot issue skrg ni (=

CWL wanie LovelA said...

bila cwl nk jadi hot isue juga

suriani sakura said...

tau tak pe ... tp tetap lawa kn

CWL wanie LovelA said...

yup