Apr 13, 2011

BERgedix dengan SHawl BUTIK PINKKU!

salam..


EXPECIALY YG JOINED MY CONTEST...


DALAM SALAH SATU TUDUNG ADA YG menjadi  PRICE CONTEST!

OPPS TERPECAH RAHSIA!




ok balik ke topik..asal,,,,!

sapa xkenal FARA owner butik pinkku..
so TODAY ..hari nie nak promot sikit...utk membe baik..





bole klik link di atas dan skodeng sendry!



cwl mmg seorng shopaholic...addict dengan benda yg cun2...selama cwl beli shawl.shawl yg terbaik adalah shawl butikpinkku.owner dia dah lah comel,ramah,memahami keadaan kita...kdg2 cwl mintak dia simpan dulu then baru bayar .dia tlg simpan sikit pun dia xpernah marah2 custmer dia.but kalu byr lambt inform lah kad dia.jgn kowang amek kesemptn sbb dia baik!
selama duk beli dan beli dan terus membeli terjalin lah hubungan baik antara saya dan fara..
hehe...

saya seorang yg cerewet dalam membeli 
but 
kalu cantik  mcm kad butikpinkku saya  mst beli punya ..

 bukan means cwl tgk jenama but kalu shawl tu comel n up 2 date sapa xmau beli kan!

boleh klik kad link nie
l
l
l
V




 ni lah owang nyer...kecik molek beseri2 kecomelanya yg terpancar!






 NIE BARANG2 DIA MMG FIRST CLASS! cantik up 2 date.pas tu dalam kowang beli2 kowang xtau cmna nk pakai .fara akan bantu korunk dgn video2 dia ajar kita cmna nk pakai shwl dgn cantik agar nampak lebih GLAMOUR ALA MAK DATEEN GITUK YUUK!
CWL ngaku dulu pakai shawl mcm ala2 muka inocent plus sampah law nie pas ada video fara..kita dah maju hehe...



nie  video yg salah satu koleksi fara.. <3






korunk bleh oder dengan isi form or direct call je...but jgn lupa bayar.
cepat bayo cepat mung dapat barangnya!


NAK TENGOK MUKA CWL TERGEDIK2 NGN SHAWL BUTIKPINKKU
SORY LAH MODEL INI TELAH MENCACATKAN KECANTIKKAN SHAWL BUTIKPINKKU...

TGK JE LAH...






benTAK hati aku nk wat hana tajima JADI HANA TUNGGANG LANGGANG!
tak adil tul!


 MUKA ala2 sweet mintak penampaQ



 SORY KAD BELAKANG TU SEMAK..tu kabu2 tu :p




 <3





TUDUNG MURAH PAS TU CANTEK N SIMPLE!



muka budak sindrom tanya ni apa...:p


shawl gipsi yg pernah jadi fenomena!
mmg class gitu!



SEKIAN MUKA PENCACAT BLOG PLUS PENCACAT SHAWL CUN !


EH KEDENGARAN SOALAN DAN BUNYI2 ...


CWL BELI KAD MANA?


KAD MANA lagi betul x?
selamat membeli!