Apr 14, 2011

Bila ex boyfriend dtg mencari korunk mesti HALAU!!






I'M SORY AKU BUKAN UNTUKMU...



JIKA EX BOY FREINDS DATANG JGN SESKLI KENANG KISAH YANG DAH BERLALU...
KENANG DI WAKTU KAU SUSAH SAPA YG ADA...disisi kau...



Jika ada yang bilang ku lupa kau
Jangan kau dengar
Jika ada yang bilang ku tak setia                                 
Jangan kau dengar

Banyak cinta yang datang mendekat
Ku menolak
Semua itu karena ku cinta kau

Jika ada yang bilang ku tak baik
Jangan kau dengar
Jika ada yang bilang ku berubah
Jangan kau dengar

Banyak cinta yang datang mendekat
Ku menolak
Semua itu karena ku cinta kau
Kau

Reff:
Saat kau ingat aku ku ingat kau
Saat kau rindu aku juga rasa
Ku tahu kau slalu ingin denganku
Ku lakukan yang terbaik yang bisa ku lakukan
Tuhan yang tahu ku cinta kau

Jika kau tak percaya pada ku
Sakitnya aku
Jika kau lebih dengar mereka
Sedih hatiku
Banyak cinta yang datang mendekat
Ku menolak
Semua itu karena ku cinta kau
Kau

Back to Reff:

Saat kau ingat aku ku ingat kau
Saat kau rindu aku juga rasa
Ku tahu kau slalu ingin denganku
Kau tahu ku juga ingin denganmu
Ku tahu kau slalu ingin denganku
Ku lakukan yang terbaik yang bisa ku lakukan
Tuhan yang tahu ku cinta kau



sesi jiwang TAMAT~


jangan pandang kebelkang lagi say goD bye
KALU ex boy datang pliz2 girl out there...kalu dia cari jgn kau terima dia or what eva..pendek kata kalu dah ludah jgn jilat balik.but dalam kes cwl ..cwl mmg xboleh syg ex cwl sbb cwl cuma anggap dia kwan.so cwl yg tgglkan dia...bye2..bukan kejam kalu terus2 mcm main perasaan lak kan.xbaik main perasaaan org...

tunjuk korang boleh hidup tanpa dia..
kad sini mst ramai yg pernah kena tinggal ngn ex.then ex cari balik mst korunk cair even dia dah sakit kan hati kowang kan.kowang kena strong jgn mudah menerima ssowg dalam hidup kowang.exspcially gurl tunjuk kita deman sikit.kau dah buang aku xnak aku ramai lagi nak kad aku.pk mcm 2 k gurl.pada boy pk yg ex kau tu xberjenis ramai g awek yg nak kad ko pk mcm tu.

jangan sesekali menjalin kan hbgn baik dgn ex.jadi friends kad fb or whateva cuz ia akan makan diri kau sendry.sakit haty tgk dia post sal new gf dia..mmg kowang doa dia bhgia.tapi mst sakit haty rite? sbb dia penah jd milik kowang kan..so buang yg ada kena mgena ngn dia.delete whateva yg conected kan kau ngn dia k!



jangan MUDAH untk merinduinya~
sIbukkan diri..igt CINTA YG HAkiki ada mencintai ALLAH S.W.T ....jgn mudah merindui ex..pk apa yg dia dah buat.kalu dia syg kowang dia xkan tinggalkan korunk .so juz let it go...


BUANG HADIAH YG ala2 sampah utk kau
apa yg dia pernah bagi buang je.sbb t kalu kowang pegang2 kowang akn tgat dia.so juz buang dan buang.....dgar ckp saya..


SAyang BF  or GF KORUNK YG SETIA DGN korunk
DAh jumpa yg terbaik jangan gatal main kayu 8..tampAQ dahi kunk..juz sayang dia ,.,,seiklas hati.dan lupakan ex lama jgn banding2 dengan ex lama.pk yg skg ada lah yg terbaik .
jodoh yg baik hanya utk org yg baik fikir mcm tu!


kalu EX LAMA DATANG HALAU JE....

hehehe..kejam nya..mcm nk menjatuhkan maruah dia jer..even dia cal msj,kcu bf kau.juz jgn layan..buat yg kau xkisah kwjdan dia..oooO bila gf or bf kau wat hal baru nak aku balik.boleh jalann...mangkuk 
SO LONG ! hehehe


AKU BUKAN UNTKMMU BUT AKU  UTK OWG YG SAYANG AKU ~







4 comments:

HonEyBuNNy said...

setuju entry neh..xnak da egt n syg xbf lagi..huuhu

CWL wanie LovelA said...

heheh maju kehadapan

Shahiraa Aqilah said...

baru jew jadik mggu ni. mcm nak sepuk jew budak tuh. hehe~

CWL wanie LovelA said...

ignore je yunk