Apr 16, 2011

cik or encik XXXX saya juga manusia biasa ada hati dan perasaan...

salam...


ok lah...


saya pon manusia biasa ada perasaan....


tak perlu kutuk2 saya cik anon...

mmg kdg2 saya syok sndry...

buject cun

buject bagus

saya xsecun awak

xsebagus awak ...


pas tu ajak membe2 kutuk2 saya..ok

xpelah...

sya terima jika itu kritikkan but kalu kutukkan mcm mana saya nk baiki...
saya xpernah cari masalah  dgn sapa2 but y org rasa xpuas hati dgn kesngan saya.?


tipu beso kalu aku ckp aku xrasa apa...

sy juga manusia punya hati..







herm banyak lagi kumen2 yg mnguris hati aku....





mmg aku xlawa pon..aku pakai bedak tebal2..pakai bedak 8 inci
gincu merah lip lap
mata aku aku koyak2 bagi besar
apa lagi kau nk tambah hamek lah..
aku edit ja gambo aku 
nampak kesan2 edit aku tu kan

pas tu aku xsetanding ko..
herm ko dah bagus...

aku manusia biasa xperfect....xpandai jaga hati semua org...sory lah kalu xsuka blog aku...
pas ni cwl kurangkan gambo cwl yg hudoh tu..buh pic awak banyak2 ye...! 

tah lah ...yg g sorang kutuk2 kad facebook..cwl diam makin diam makin kata lak..apa hal dia ni...
yg pelik xkenal pon dia asal dia nk kutuk2...
sbb tu cwl xaprove friends sbrangan..kalu korunk nk add kd fb bg tau nie dak blog.bru cwl aprove k.


tujuan aku wat blog mcm diary je..tp diary terbuka yg selebihnya aku simpan..saja2 nk tmbh kawan2
bukan nk tambah musuh..
kalu xsuka aku juz bla bla..bla wat pe nk kumen2 kutuk2 lagi...
wat pe usha fb n blog aku kalu dah xsuka kan...
aku pon ada hati.....
jgn ikud sedap je...

but aku sntiasa mmaaf kan org...

muga2 dia insaf dan hilang dari sifat dengki...





seandai xsuka aku....
saya mintak maaf...

I'M NOT PERFECT..



bye....

4 comments:

NaZaTuL LyA said...

if dyorg ta suke ta ya la tgok blog cwl an..
sngaje la tuh dyorg cari publisiti murahn...
ta suke org mcmtoo.. @_@

CWL wanie LovelA said...

herm tah la.asal dgn dia

L.U.Q.M.A.N said...

saje jer tuh na cari pasal ngan publisiti..die nak name die naik kat blog..be strong ok!

CWL wanie LovelA said...

luqman thanx