Apr 26, 2011

cwl dan kembarnya...

salam..


cwl dah lama terpisah dgn kembar cwl tu..

ramai yg xtau kembar cwl kan?


yes cwl ada kembar seiras ok dia lg cun dia di minati ramai...heheh..
dia dah fofular sekarang..

dia xnak kawan dgn cwl...

oklah korang pon mst minat dia juga..sapa lah cwl nie heheh...


 none make up.
huh napa muka saya nmpk pelik..
masa nie dalam kelas mengajar student math..part time kekeke...


berangan sekejap tggu my kakak si cikgu tu ngajor..

tibe2 terjumpa my kembar..


eh2...

tibe2 jumpa my kembar lamooo xjumpa..


dia dah sombong sekarang xnk kawan dgn cwl

xpelah sapa lah saya...

nama dia 

cik wanie boleh blah..

ok lah...

xpe xnk  kawan kita awak dah cantek dah besar dah sombong sekarang kan!!!!!





neverminne!




taknak kawan awak lagi!



nie lah my kembar tu..hehhe










ok fine awak dah sombong..


hehe..





motif entry nie xde motif...



sbb busan keseoragan bubye..

8 comments:

Pink and Chocolate Diary said...

igtkan artis mna td jd kembar cwl..huhu~~

wam!shu said...

haahah cm alien suda kmbr akk :P

CWL wanie LovelA said...

pink ,muka cwl xde muka artist yg sama pon

CWL wanie LovelA said...

wam,heheh tu lah mcm hapa lagi hehe

qieysuee said...

ingatt HELIZA . haha

CWL wanie LovelA said...

heliza xsama lo dia cun lagi

shigellazoster said...

hahah ni betul tak de keje ni!>..

CWL wanie LovelA said...

hahah