Apr 14, 2011

DI ikuti org pscyo lepas balik keja!

calam syg2 ku semua....wlpon xde yg syg aku ..nk bersayng2 juga!


ni situasi waktu malam2 kalu nak balik koje...sory lah moto cwl lukis agak kecabukkan...





cwl keje smntara nak tguu smbung study..ye la nk smbung stdy byk pakai duit so baek keje dulu...
ok bagus cwl dah keja dekat 3bulan tapi xmenyimpan langsung hahaha...konon 2 bulan b4 stop bru kumpul duit ok fine cwl kita tgk cmna,,,huhu...

korunk pernah alami x situasi mcm nie? balik mlm2 ada owg duk folow...bila korunk balik?
cwl kdg2 terpaksa balik mlm kalu bos xde..tapi kali pertama kali kedua mb perasaaan...tapi makin lama ..makin rasa mcm owg tu duk tgu cwl balik ...n folow cwl perasan.sbb kdg2 try balik jalan lain pon dia folow juga...kalu dia guna jalan yg sama y dia nk ikud cwl balik jalan lain dia pon ikud jln cwl p..cam pelikkan..pas tu cwl mcm mula takut nak balik malam.kdg2 mcm menyorok dari dia ..dia mcm tgu ja..sapa lah engko wahai manusia xde keja...aku tau lah aku merempit ja p koje..jgn lah kau nak ajak aku merempit ngn engko...



pesanan tu manusia tu kud2 dia baca blog aku yg x femes nie...

MUng shapa? mung jgn wat koje x bermanfaat..mu  gapo? mung tau mung menakutkan chek gilo2..hari2 rasa mcm kita duk maen kejar2 tkejar2 oden ..mung tau chek dah lah ada kejutan jantung kang chek pengsan lagu mana??..kang mung kena jail kang hahaha..bagi tau body guard kita ABE MHG dia mai belasah mung kang hehe..
mung ada gapo2 mung mesaje chek no hp chek 999 @ talian nur hehehe....
harap2 mung dapat kesedaran dari stop main koje2 tkojer2 ngn oden...mung wat den scared u knoooOw?
MUGA2 MUNG BACA..
tu pun kalu pun nak baca :p


teeetttttt.....

sapa org 2...nk bg tau cwl belaja silat separa2 means belajar xhabis waekk..JAGA2 MUNG....




sapa2 yg ada tips nk lari dari org gila 2 mai share2!

thanx kumen love u!









2 comments:

aisya said...

menakutkan je.. huhu
malam2 tu, kalau boleh jgn la balik sorg2.. bahaya..

CWL wanie LovelA said...

tu lah terpaksa takut sgt2