Apr 14, 2011

Diana Daniele DI NOBAT ARTIST PALING SEKSI teeet~

KEcewa kecewa..pergh...


ok lah cwl minat dekat diana nie cuz dia nie umo sama..pas tu nampk cam sopan..erm xsangka dia sama2 mcm artist2 lain..mmg lah nobody perfect..tapi seksi tu wat korunk perfect ke..?
so rasa sebagai peminat rasa agak kesal.DD nampk lembut ..nampak baik...ala2 muka  inocent...gitu,,,masa awal kemunculan dia...





TUP2
sweet2 TU hancus...(T-T)...
DAH XBOLEH JADI roll model dah..out!

sengaja ku kecikk2 kan gambo nie...



MyGosip harap Diana Danielle boleh jadikan Lisa Surihani sebagai contoh.. Popular melalui bakat yang ada.. bukan dek kerana kontroversi-kontroversi murahan begini…


ramai cakap diana nie gedik mengada2..payah nak cakap..korunk nilai lah sendry..
 MMG semua org ada kesilapan..but kalu owg duk cerita pasal kau sini sana..baik kau ubah cepat b4 ramai2 lagi xsuka kan ko...saya pon xsempurna nak nasihatkan org..juz sbg fans kecewa ..lah sikit..

em..skg trend artist nak berjaya kena seksi2 wat publisty murahan ke...
artist skg berlumba2 amek title sapa yg seksi..sptutnya kena ada piala artist paling seksi baru diawg puas hati kud..Oopps!
herm macam hape..je... ..
sebagai public figure ..mana2 artist pon lah kan depa xpatut keterlaluan seksi lah.cuz apa yg dia owg pakai mst jadi trend .n budak2 yg baru yg nk tgk alam mst mcm nk jadi mcm artist yg dia minat.so mcm xelok lah bg artist yg terlalu seksi cuz budaya yg xelok difolow ramai...pas tu..seksa org lain tgk.


setiap manusia akan berubah mcm siti n wardina

tanpa seksi pon korunk boleh berjaya wahai artist2 ..
cth wardina,siti nurhaliza diaowrg stil boleh build karier..
so pakian bukan mempgruhi ssowg tu bjya or x...!



KURANG GAMBO SEKSI TINGKATKAN PRESTASI!

4 comments:

nurul afifah said...

da macam melodi da . hehe ;D

CWL wanie LovelA said...

HEHE gossip2 ..duniaan ja

ain syafain said...

uish! diana daniele tu dah seksi over sangat tuh..

CWL wanie LovelA said...

he3