Apr 19, 2011

Don't Hate Me Cause I'm Beautiful ( top 10 bloger cun)


salam...

dah dgar lagu atas tu..


mesti pernah dgar perkataan...

CHANTEK,CANTIK?

so...


the same words

cantik ini subjektif bak kata si cantik lisa surihani..bukan surirumah k.


dan


ramai iri hati dgn org cantek nie...


so 


adakah korunk rasa korunk cantek???


perlukah jadi cantek?

jika dalaman teteeeeettttt!



ok lah..

untung jika ada raut wajah yg cantek..fewwiit
but jgn salah guna kecantikan yg ada kepada kecacatan k.

cwl bukan tergolong dlm golongan cantek ...huhu 


tapi cwl tgk lah.mcm bloger2 yg cun2 ramai yg jeluz kad dia.bila dia buh pic ada kata dia nk menunjuk2 lah...dia nak mencapap lah.so ada cik anon kumen2 lah kutuk2 dia..
pas tu donkey tu mesti cakap yg diaowg ni pakai makeup tebal xnatural beauty ,xleh hidup tanpa make up
n
so on.boleh stop cari kelemahan owg?
so pendek kata owg tu dengki membuak2 sbb tu keja pangkah je kalu tgk bloger tu cantik sikit.
bg
cwl tu kurnian tuhan kad dia ,dia ada muka cantek mb tu kelebihan dia.xpayah lah kita dengki dgn owg mungkin kelebihan kita kad tempat lain.

awek2 cun


mcm  
fatin liyana,nurulubadiah lai irene nadia marcello,maria elena,cik epal,fatin suhana ,yuyu zulaikha and so on
depa nie tergolong dalam blogger yg cantik
n
adore gila dgn diaowg.
ye la bukan je bijak pandai lak tu mcm perfect la owg tgk kan.



i love them..selalu usha blog diawog..

tgk diaowg selalu kena mcm2 dekat blog tapi ..waaa respect gila sama lu..tahan kutukkan ..pergh kalu aku nanges dah kalu owg duk kata mcm2.. (T-T)
BUT DEPA NIE prof xmudah melatah ...
so
give thumb..



alaa mesti stgi ada yg kumen ishk cantik nie mmg xbawa mati..tu tu nmpk dah jeluz naik tu..

hilang kan rasa iri hati buang kan perasaan busuk hati terhadap org lain.kdg2 kita xsedar kita cantik..juga mb dalaman?

so sayangi lah diri anda hehehe..


so


Don't Hate Me Cause I'm Beautiful

26 comments:

shah said...

mmg cantik..
hehehehe..

CWL wanie LovelA said...

sbb tu suka tgk face diaowg

Nurulbadiah Lai said...

hye ..adik kakak sorang ni pon cntik..
semua org cntik and selalu muhasabah diri agar kite tidak riak..kn syg?

CWL wanie LovelA said...

betul my beloved cayang

cik ziqa said...

santek depa ni :)

cik EPAL said...

setiap ciptaan ALLAH tu cantik. termasuk kamu =)

Encik Bedak Sejuk said...

fuuhhh...adoreable..

miaww...HAHA..>..<"

izwanie azieda said...

kata 10 blogger cantik. ni baru enam. mana lagi empat ? hee. btw, sume blogger di atas dah lama wanie follow. mmg cantik =)

CWL wanie LovelA said...

cik ziqa..mmg cantek

CWL wanie LovelA said...

tq cik epal.muah

CWL wanie LovelA said...

bedak sejuk :0

CWL wanie LovelA said...

izwani yg empat ada dalam list...

Syiera Bucuk said...

kamoo pon chantek!!

ain syafain said...

Kak Wanie pon tergolong dalam kategori diorang jugak..

kak wanie pon cantek dan comel ;)

y u y u Z u l a i k h a said...

terima kasih sayanggg! tapi tapi tapi! awak pun cantik sayangg.. kita semua cantik laaa


belog dia pun cantik..

hugs <3,
Yuyu Zulaikha

CWL wanie LovelA said...

syiera thanks hehe

CWL wanie LovelA said...

.tq ain hehe akak biasa je.

CWL wanie LovelA said...

yuyu mana ada hehehe...hug back

~uǝǝʇɐɟ said...

hai :) blogger memang kebanyakkan nye banyak persamaan terutama style, cantek n bijak ;) hehe. so berbangga lah jadi bloggers ! keep it up !
lawat my blog-IRINBLOGSPOT. tatata~

CWL wanie LovelA said...

tq

NisaAdnan said...

TUAN PUNYA BELOG NI PON APA KURANGNYAAA ^^

CWL wanie LovelA said...

malu i jgn laa

miSsLOve said...

comel la smua nyeee.... gojesssss... tuan empunye pun sama gak.. =)

CWL wanie LovelA said...

tq ...tp malu.awak pon cantik

SuFy said...

belog ni cantik...be confident, everyone cantik..:)

CWL wanie LovelA said...

tq sufy