Apr 25, 2011

menjadi seorang pelajar lebih menyeronokkan dari jadi seorang pekerja!

salam...

menjadi seorang pelajar lebih menyeronokkan dari jadi seorang pekerja!

(ok lah ni my statment.kalu ada yg xsuka i'm sory juz my opnion)


setelah beberapa bulan cwl bekerja di sini...iatu sebuah kedai minyak wangi yg plggan dia kadang2 ramai kdg2 tak.dan mengupdate tempahan melalui on9.dan melakukan kan pekara yg samam setiap hari.menyebabkan cwl bosan.bosan dan bosan...

(aku bosan mengadap laptop,aku bosan jual perfume)
(aku bosan dgn bos yg garang bosann..nyanyi dgn nada lagu akim k!)




so zaman study paling best!


also miss kawan2 cwl...semua lah..ada yg aku rindu lebish sikit hehe..yo la dalam persahabatan tu ada yg jujur ada yg dengki lumrah la tu..but cwl malas nk igt nk pk.semuanya dah berlalu .dan pengajaran wat cwl dan cwl belajar banyak menilai seorang kawan yg sejati dan seorang kawan yg tidak sejati.so bukan means cwl xkawan dgn dia.kawan tetap kawan mb cwl xkan rapat sgt lah.yg penting cwl sentiasa mendoakan kejayaan kawan dan xda rasa iri hati tu penting.sebab Tuhan tu adil setiap insan ada reziki dia.sebab kalu kita iri hati dgn kawan kita sendri bak kata pepatah kalu lepas pon tak pergi jauh.. biar lah dipandang serong n diumpat asalkan kita xda rasa busuk hati tu penting dlm persahabatan.


study mmg lah kita tension but ada waktu kita2 enjoy mmg best gila...!



masa muka jadi student cwl xde lah makeup2 tebal2 yo laa cuz ada class petang pas tu pagi (ayat terbalik pagi baru petang cik adek woit) so cwl xmakeup sbb nk solat senang.so i xmakeup jgn terkejut it wil b scary heheh...

kalu ada anugerah student paling selekeh rasa menang kad cwl kud :P


 pic : masa dalam klas.baru habes klas .possing jap!
rindu dekat buku winie the pooh ,pensil case pink,n more...rindu pegang pen.n jwb soaln kira2 tekan calculate


this pic: owg lain ngah stdy kad belakang tu aku leh berangan2 semua tekun kad blkg tu kecuali aku.huh! si pemalas!




so intro my friends kad korunk
!

(the best best eva friend yg pernah cwl ada...)


first nk kenal kan nurul aini...
sgt2 rindu dia lama tak jumpa...dia sekepala dgn cwl.baik owg dia lemah lembut jer..kadg2 hardcore juga kekeke...
dia selalu bg smgt kd cwl,xpenah sesekali dia pandang rendah kad cwl dia mst
"cakap wani mesti boleh punya aini kenal wani"!
tq nurul aini be my such good friend teharu dpat kawan mcm awk..cece (T_T)
YE la jrg2 temui sahabat iklas mcm nie...love u!
susah senang bersama .yg penting jujur. <3

hoyee ! peace no war thanx mr shankar sbb tlg amek pic kita org wlpon last day aku kad situ!


next geng2 FORM 5

geng2 form 5 best depa nie brutal habis,xde sopan2 lemah lembut depan laki.haa.jadi diri sendry.
mmg shiiuk habis kalu tgk cara depa .owg laki pon takut.takut2 pon bertunang juga membe aku sowang nie.
waktu form5 mmg waktu riang ria bersama kwan2..
baru2 nie jumpa depa .
masa tu cwl susah haty ttg universty,diaorg leh wat lawak cakap 
kalu unvsty xamek ko univsty tu yg rugi.huhu 
thanx kawan2 suka wat lawak .love u all.


p/s :maaf kalu camera nie xclear

semua nya bakal jururawat .diaowg stdy kolej jururawat cwl je form6.
yg kiri rambut panjang tu nama dia leen dah berpunya,tengah tu pon dah berpunya nama dia cwl,kanan tu nama dia elina pon dah berpunya,yg tgah duduk nama dia atie dah bertunang heheh,...


muga2 korang jadi jururawat yg comei2 sentiasa~


geng2 form6 yg full of meaning!


susah senang waktu stdy ada waktu form6,mmg stdy gila bangang .waktu hapy2 pon bersama.
masuk form6 rasa mcm adik beradik semua.biasa lah gado,gelak bersama adat lah.tapi dlm form6 semua dah matang2 belaka.
rindu nk lepak2 dgn diaowg.syg semua juga.
cwl doa membe2 semua kita ramai2 masuk U ok amin.

frienshp 4 eva kasut sapa tak basuh nie!


isa ,hafiz,mirul,fikri ,cikgu zila,izaty (my bff) ,matdan kad atas
cwl,pika( my bff <3 ) ,una (my bff),nadzirah.

dari atas pika kwn baik aku again,mas comel.
barisan dudk cwl,mirul yg cakap banyak tp baik sbnarnya,shah yg cun,farezah yg ayu,che ah yg chantek
barisan menonjol mira maya yg the voke also my BFF.

xcukup lagi sorang ,zulaikha yg shomel,dan credit tu kaki pikah.





so bagi cwl zaman study2 ada lah TERBAIK!...



SAHABAT adalah kawan adalah friends 4eva...


love u all...

kawan2 di facebook ,di blog or whateva i love u 2.



pesanan cwl...

cwl ttp syg kwn2 cwl walaupapun dia owg wat or what eva them still my friend,

dan

what eva r u doing cwl doa sucess selalu amin!





korunk rasa yg mana best? cuba cecitececite..hehe

20 comments:

Axieana Yumi Life said...

zaman study lgi best....
suke zaman study lgi...
:)

CWL wanie LovelA said...

yeah kita geng!

anismelon said...

hoho..setuju sangat study lg best dr keje..ades..rase na lari je nie..weeee..:)

CWL wanie LovelA said...

keje susah nk ponteng haha

Axieana Yumi Life said...

huhuhu...
btl2..
time kolej 2 slalu ponteng class..
time keje klu ponteng kena potong gaji..
huhuhu
:)

anismelon said...

tp kije anis nie enjoy..pai xd kije na buat..ngadap lappy..blog manjang pon penat..wooo

Axieana Yumi Life said...

hehehe...
btl2....
:)
muka pun dh jd blog2 dh...

nelly said...

tak nak kerjalah cmni ~

CWL wanie LovelA said...

axiena tu lah gaji cwl ciput ja

CWL wanie LovelA said...

anismelon heheh cam best bunyi

CWL wanie LovelA said...

nelly pk keja utk wang ja haha

anismelon said...

hehe...best erk..meh la kije sini..main main ngn binatang..urgggghh..sangat xsuke..weee

CWL wanie LovelA said...

woooo binantang apa?

anismelon said...

kucing..arnab..minat ke?

CWL wanie LovelA said...

minat comel nakkk

HonEyBuNNy said...

zaman study jugak....

best ja...;-)dengan kawan2...

CWL wanie LovelA said...

yup honeybun

dark r0se said...

ros pown rasekan benda yang sme~ bile kiter study kiter nak sgt kerja dan carik duit~ bile kiter dah kerja kiter nak sgt3 sambung belajar~ tapi yang paling best pengalaman waktu disekolah, kolejh dan kenangan bersama3 kawan3~:)

CWL wanie LovelA said...

rindu zaman kena rotan hehe

Yopie said...

bagus sob,,
http://yopie-iiopz.blogspot.com/2011/04/ketika-mencari-uang-terasa-begitu-mudah.html