Apr 10, 2011

MY luvely kakak tersayang NURULBADIAH LAI ♥

SALAM...

korunk semua mesti ada luvely sis ..means kakak kesayangan...
dan CWL ada satu kakak nie mmg cwl paling sayang...
dia banyak support cwl dalam bloging bagi nasihat ...kalu ada prob mesti ada shared ngn dia...
mmg sayang dia sgt2...

my kakak to adalah....

NURULBADIAH LAI  <<<< klik this link kalu nk tau..








sangat2 rapat ngn dia...but akak nuwul wlpon dia bz mana pon..mesti dia reply msj korunk kad fb betul x?

that my sis...


akak nuwul nie caring orangnya...
sbb tu cik abang miwul sayang kad dia...hehehe...

so sweetkan sama2 comel2..shuke sgt tgk diaowg...muga2 kekal hingga ke anak cucu amin..




akak nuwul cwl kenal dah lama juga lah...first2 kenal dia pergh lawanya akak nie...
then selalu bg tips kad cwl cara2 bloging...
lama2 kelamaan rapat rasa dah sayang mcm adik dengan kakak betul pulak..hehe ye lah sama2 caring..
akak nuwul bukan ja cantik but pandai...bak kata akak nuwul dia suka menentang habis2san benda yg dia xsuka hehehe...

seriusly payah kita nk jumpa owg luar yg boleh dipercayai..but akak nuwul ni lain sgt2 sbb tu cwl sayang dia!

i love u kakak..


WALopon kes CIK anon ....akak nuwul stil tabah..cian kad my sis.

dengki kad akak nuwul ....BG cwl ko xsuka xpe ramai g sayang akak nuwul kalu ko xsuka xpayah lah nk kata2 owg !
nobody perfect...
seriusly akak nuwul natural beauty..kita bleh nampak sama ada owg tu makeup or tak..so xyah2 dengki2..kalu cantik 2 anugerah lah..
mb ko cantik dari segi lain? tuhan tu adil so xyah ada perasaan iri hati!
to 
cik anon stop kriktik owg..
cuba cari kesalahan kita  n jahit kain sendry yg koyak rabak tu..baru kritik owg lain...
 tapi kalu cik anon tu rasa dia perfect rasenyer dia dah giler heheheh~


hehehe aku yang amuk sakan ..ye lah berani kowang kutuk kaka tersayang aku !!!!




comey kan..akak nuwul comei je..shweet ... 


TAK DE SHAPE LEH LAWAN STYLE AKAK NUWUL PAKAI SHAWL ...


cuba tgk style akak nuwul pakai..dia pakai style bulat !
but 
sangat2 comel2  sesuai gila dengan bentuk muka dia..!

tapi cwl try pakai bulat hancus2 !
so terpaksa muncung2!
(T-T)


akak nuwul my idol MODEL


my idol..


jarang kita jumpa model hijab yg comel lote mcm akak nuwul nieh!
inssy cwl coming soon hehe...
cwl xkan lupa apa yg akak nuwul nasihat ..jangan lupa diri..keep bloging...isny 
akak nuwul thanx support cwl dalam dunia blog...



apa adik leh cakap sayang kakak sangat2 to much!











6 comments:

Nurulbadiah Lai said...

rasa cam nak nanges je,,sob sob
happy sgt2..thanks my dear..kakak hargai sgt2..

kakak sygg sgt wanie..since kakak pon xde adik beradik pompuan..cyggg wani ketat2..
apapon..teruskan berblogging..


jgn putus asa dan jgn pernah lupa diri..org boleh cakap apa saje tntang kite..tp hanya kita tahu siapa diri kite yg sebenar kn

CWL wanie LovelA said...

muah2 sayang akak sgt2 love u to much my sis!

Auni said...

Auni suke giler kak nurulbadiah lai !

aauuuwww! :D

CWL wanie LovelA said...

hehe

nurul harnani said...

great.. semoga hubungan awk dgn kakak nurul kekal selamanya..

p/s salam ukhuwah dr nanie.. jemputlah dtg ke blog nanie.. hehe

CWL wanie LovelA said...

insy...