Apr 30, 2011

paris hilton jadi barbie korunk beli tak patung tuu???

salam..

plastic is fantastic...
in 
the barbie world...


u can touch and u can play...ok!


google pic...

paris dengan plasticnya....

ok dulu aku minat minah nie..

pic google...


masa paris nie keluar aku minat lah..sbb lagu dia apa tah..mcm best..
pas tu dia suka pink je...barang2 dia car dia semua pink je....
lepas2 dia byk wat hal...tibe2 aku xminat kad dia..seksi and gedik sgt kud...
rasa nk muntah tgk dia seksi n pgai dia yg mengada dlm satu rcgn tu..haiya,,tawu la nk owg kaye....
dia naik sbb kontroversi bukan bakat lol~

tak kisah paris itu hal mu bukan hal ku...

nk cite patung paris nie...

sebelum tu layan nie dulu....





paris wit the pink...pinky dooo






semua girl suka pink termasuk i...
ade nmpk i mcm paris x heheh?
ok lah nice barbie doll paris......
cuma...cuma..kalu tukar versi patung muka lain lagi cantik hehehe...
harga tu murah lah sikit kan...


ok lah kalu korunk beli tak patung muka paris?




kalu saya tak!




baik aku p melantak lagi best..heheh

hua3 ... Peace!




4 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

ok..
tak beli pun..
sebab tak minat langsung kat paris....muahaha

CWL wanie LovelA said...

hahhahaa

Ummu Ukasyah said...

Assalammualaikum...

jom join..

http://salmiahehehe.blogspot.com/2011/04/special-giveaway-salmia-punya-pasal.html

CWL wanie LovelA said...

ok