Apr 29, 2011

saya tak normal (T_T)

SALAM...

wuhaaa.......

kenapa saia bukan awak...saia makan bnyk2 sy xgemuk...
saya nk gemuk,nk gemuk,nk gemuk....!

semua org nk kurus...

i nak badan gempal2 chuby2 hahauua...
metabolisme xseimbang so mkn byk pon cam xgune sajerrr....


kalu i rendah mesti berat i nie seimbang suda...sbb kaki panjang mybbkan i punya berat badan xseimbang...
(gedik minah nie duk i i i..penampaq kang heheh)




BERAT IDEAL SAYA ADALAH

55 KG

TETAPI BERAT YANG SEDIA ADA ...ADALAH

40 KG


Tapi sekarang dah naik 2 kg lepas  dgr nasihat mhg minum air masak..tapi dia xkekal tu xsyiuuk tu...
kejap naik kejap turun..aiyayayay..bila nak gemok nie...

LAGI 15 KG utk dapat berat ideal....jauh nya perjalan...huhuhuaaa... 
kalu ideal baru pakai baju pon owg xnmpk ler mcm tiang...
nk pakai kebaya or baju lain2 pon pk 2 3 kali...takut nmpk kurus sgt2...

Lepas 2 cwl nie cerah sikit....putih lah...(perasan)
emmm kaloo huh lagi mcm mayat hidup..
budak chinese or membe2 pernah lo gelar cwl mcm mayat hidup...(T_T)


SBB tu cwl nk gemuk nak bagi nampak seimbang xnak kurus sgt2 mcm org sakit ja....


sebenarnya cwl ni malas makan hehehe...
sanggup tidur dari makan hehhe kalu benar2 lapo baru makan( xsenonoh punya habiit).
 hehhehe......
 Sebab mcm dah give up...ler...


mcm2 ubat ada try xde la mcm2 ada lah..tapi xgemuk pon?


so sape2 yg ada tips nk gemuk mendadak...leave cummen...plz222..i need....

DOA KAN SAYA DAPAT BERAT badan ideal secepat mungkin... :)





12 comments:

Mek Norfa said...

dear.. cuba lah makan VCO.. memang dapat mengatasi masalah tersebut..

CWL wanie LovelA said...

sure ke?

Khairil said...

aik terbalik...org sibuk2 nak kurus dia nak gain weight..minumlah sus weight gain plus...

CWL wanie LovelA said...

ye ke

J.Syazwana said...

banyakkan makan nasi.
hehehe

CWL wanie LovelA said...

ok

pwincess Lov3y dOv3y said...

aiyool...orang nak kurus dyer nak gemuk lak ea??ty menyesal cam sy..badan daa nek x kurus2...haru ty...

::CIK LYNN:: said...

kalu nk mnage brat ngn naikkan brat bdn, cwl kna la mkn...lbhkn protein n krbohidrat...ni yg pnting ntk muscle dvlopmt...bkn mscle yg berketul2 2 tau...hehe...then, cwl kna amalkn exrcise sma...mnge stress btol2...kdg2 stress wat kte tnsion n affct body gk...cwl still mda n sy rs xprlu la try any products lg...kdg2 2 ntk cmmercial prpose je...yg pnting, cwl kna rjin n dsplinkn dri amlkan ni...ni jst pndpt sy n apa yg sy bljr, kalu da slap, sy mtk maap..=)

CWL wanie LovelA said...

pwincess Lov3y dOv3y mai saya sedut lemak awak

CWL wanie LovelA said...

::CIK LYNN: tq lyn..tp sy mmg xde displin hhehe

ain syafain said...

mak aii! jauhnyer beza.. nak top up 15kg lagi??huahuahua.. meh sedut lemak ain yang chubby ni sikit..nak? hikhik..

alaa,tak mau lah malas2 makan..rajinkan diri untuk makan.. kalau ain tak kire, perut kenyang pon ain sumbat makan hehe ;)

CWL wanie LovelA said...

tq ain