Apr 3, 2011

sesiapa minta bantuan boleh bagi tau saya apa ujian MUnsyI ????

salam..bagi pelajar lepasan stpm macam aku nie..

yg aply usm cuba chek dapat ujian munsyi x???





ok bagus korunk dapat juga <3


TAPI APA UJIAN MUnsyI ????


SO SESIAPA YANG TAU ADA LALUI SILA COMENT DAN BAGI TAU CWL..
DAN

BAGI TIPS SEKALI BOLEH????


TQSM 4 HELPING!

10 comments:

miss Ejat said...

ujian biasa je,,, pengetahuan am,,, x ingat dh brapa ratus soalan,,, x payah bc pa pa sbb soalan more 2 bidang apa yg ptt kita ceburi...

CWL wanie LovelA said...

miss ejat tqsm.mis ejat lepas x ujian musyi??? ujian ni ada berapa soalan? n masa dia lama ke x?

|| ainchumel || said...

klik kat link ni.all about munsyi test.gud luck dear.jumpa kat usm.:)

https://pohon.usm.my/default.asp?daftar=8

CWL wanie LovelA said...

WAA AKAK USM KE?

|| ainchumel || said...

yup2.
ujian tu xde pape la.
just nak tengok kos yang kita minx sesuai tak dengan diri kita.tu je.jawab je,its all about yourself.310 soalan kalau x silap.1 jam lebih kot.akak x ingat la dik.hikhik.
gud luck dear.USM best.:)

CWL wanie LovelA said...

ye ke..hehheeh tq kakak.insy doa kan saya lepas ujian nie amin.so kita jwb ikud kos yg kita mintak lah ea..

|| ainchumel || said...

bukan2.
jawab ape yang berkaitan diri anda.hehe.:)

CWL wanie LovelA said...

ooo

Siti Mariam Mohamad Zin (RieY) said...

salam.. nk tnye gax nie.. sape2 yg tau tulun jwb ea.. aritu sy ade try mntk gax usm.. saje2 isi borang.. amek course pown kompem2 tkde kaitan tyme dip dulu.. sy bru hbs dip syariah law. pas isi borang tuh die ade suh anta dokumen2 berkaitan.. tp sy tk anta pape pun. n arini dpt sms psl munsyi tuh.. 9hb4 nieh.. so, skrg kompius nk g ke tk.. cz juz skdr isi borng n tk anta pape dokumen yg die mntk.. lau g munsyi tuh die proses keW?

CWL wanie LovelA said...

dear chek lah balik sama ada anda terpilih untk ujian tu ka x.sms tu untk remind kita n suruh kita chek sama ada kita layak or x.