Apr 3, 2011

siti nurhaliza! CWL pernah jumpa dia di kampung & produk simply siti bagus ! ~


salam 

entry hari nie bukan pasal nak tunjuk aku kenal ct.ke hape..
t owg kate mcm hape jer entry nie..
but tetiba teringat kad ct lepas tgk ABP semalam..
serius ct makin hari makin lawa....






best giler kan...mmg dia talanted ( bukan ampu korang dgr sendri mesti hanguk pala otak juga)
tak heran lah dia pirmadona malaysia.. <3





ok sape xkenal siti nurhaliza..????
aku tau semua adore dia giler2..aku pon sama...
acct aku dah pernah tgk siti scara life banyak kali juga without make up still cun giler...
y aku leh jumpa dia?sbb siti selalu balik taiping perak ..
sbb arwah ayah.. siti ramai saudara kad taiping perak ~
dekat matang so aku bpluang jumpa mean juz tgk2 jer..
masa tu cwl kecik lagi ..
ada amek pic dia tapi entah letak kemana t cwl cari balik
 scan tunjuk kad korunk...
masa tu xpakai make up cun kud..
so siti ramai sepupu lah kad sini cuz salah satu membe cwl pon sepupu dia.muka pun lebih kurang cam ct..


skg nie pun ada juga org nampak ct dtg sini dgn dato K .tapi cwl xjumpa2 g .
ye la mesti ct dtg senyap2 kang org mai serbu kad umah cousin dia reban kang. hehe..







but
pernah lah jumpa dato k masa pilihan raya n also ct..pergh dato K segak dowh mcm org mude ..patut ct berkenanan..life dato k mmg hensem!
ct xpayah describe dia mmg cun habes meletop kud ..
salam dgn dia ..gebu gila tangan ct mc kapas kekabu sutera xtau nk bayangkan...
huhuhu berbanding  tangan cwl ibarat sabut kelapa dan getah scrap ja..kasaq nak mampuis!
masa salam ngn ct aku shy2 then ct ckap umo berapa??
walaupon soalan tu xmencabar but aku rasa bangga dapat cakap satu patah perkataan ngn ct..
saya 17 thun huhu.. ye ke? aku pon xigt umo aku masa tu..xkisah lah...
then ct senyum kira ok lah tu dia ckp ngn aku hahaha..mesti korunk ckp cwl poyo hehe..

ok siti mmg cantik full stop!

percaya lah cakap sape2 yg amek pic sebelah dia muka korang mesti tergelam juz nampak siti the cun hehe!


k but dalam kiter suke2 ct ada orang xsuka ct ..nobody perfect mcm tu lah dgn dato ct.so xpayah lah kondem dia ..dia manusia biasa juga!


masa jumpa ct kad kg mcm nie lah lebih kurang muka dia...mcm ni lah lebih kurang.masa cwl jumpa ct dia stil single mingle...masa tu umo cwl dalam skola rendah ..tak ingat sory pala otak memory kecik..
insy balik sat g rongkah cari gambo ct n scan.


without makeup stil mantoop!



so sweet dato ct n dato k...fewit2 fewittt~



ok ct saya kalu awak baca blog saya...ceee perasan mcm ct nk singgah beribu2 entry sal dia..


saya nak bg tau i love u...


n

saya pakai produk awak hehe...

Dan banyak produk ct ,,,cwl suka..




SIMPLY 5 CREAM





simplysiti

C Bright Simply 5 Cream
   Rich in natural nutrients and a unique formulation with Opuntia Tuna Flower / Stem Extract (Nopal), Arbutin, and Korea Pine Tree Extract  helps to hydrate the skin and improve skin tone by inhibiting the production of melanin and breaking  up excess of melanin deposits to effectively lighten the skin. Skin will become more supple, smoother and more radiant. A dream product for every woman that provides an instant flawless complexion. It has been scientifically proven to brighten skin after regular applications. It provides five essential facial elements; moisturising, brightening, UV protection, makeup base and foundation in one step. Formulated with these five important elements it hides skin tone irregularities while protects the skin from UVrays. Nano Titanium Dioxide brightens up skin tone when use regularly.

New Age Simply 5 Cream
   Formulated with botanical extracts that targets ageing skin with no side effects because it’s all natural. It decreases visible signs of aging by restoring skin’s elasticity, reducing wrinkles and improving radiance. This skin care range is fast and effective because it reverses the ageing process. Your skin looks younger with less visible wrinkles, skin is firmer, more hydrated and radiant. This star product is formulated with precious ingredients of 99% pure Nano Gold and Caviar extract. It immediately fills up wrinkles and lines to make them look be seen less visible while repairing damaged collagen and elastin to reduce wrinkles and lines. It also gives a natural coverage for of marks and blemish as it prepares the skin for make up.

Acne Solution Simply 5 Cream
   Introducing the latest in acne skin solutions specifically designed to treat any skin type with acne. Clinically formulated with the breakthrough of Nano Technology that combines powerful active ingredients which effectively exfoliates dead skin cells and clear acne. Enriched with essential vitamins and anti-oxidants to ease redness, destroy acne bacteria, and reduce oil production without drying or irritating. This oil-free UV protecting star product formulated with unique active ingredients and specifically designed for acne skin. It suppress acne bacteria while regulate sebum production. It also helps create a natural coverage on marks and blemish as it prepares the skin for make up without irritating the current acne problem skin.
 MODEL NI PAKAI ....
Acne Solution Simply 5 Cream
MODEL??? xlayak langsung


( JADI MODEL SS JAP PERASAN JAP so layan)< Tapi kalu jd betul2 on  je heheh!
CWL pakai foundation SS..
yg 
Acne Solution Simply 5 Cream
kenapa yg itu ?
sebab cwl xmau cerah kan kulit lagi cuz cwl dah ada  kulit semula jadi putih sbb mix chinese<<< perasan !!
so juz nk cover parut2 cela2 hehehe..yg huduh nie..
bila pakai ss punya dia cover semua.. 
bukan nak melariskan produk ke apa..
dia foundation tu soft n senang aply kad muka..
ala2 korea tone kalu kita pakai
dan sesuai utk kulit alah mcm cwl!
then mst org cakap korunk look natural suci je..hehehe
bukan nak puji melambung produk ct..but korunk kena cuba sendri!

 ok xnak cakap2 panjang2 t org cakap aku ni promoter pulak!


semua orang tahu ct nak cahaya mata so kita doa kan yg terbaik utk ct muga2 dia cepat2 ada cahaya mata amin..



ct GOOD LUCK!

LOVE CWL~











No comments: