Apr 19, 2011

THE7th Muffins

SALAM ALL...



nk cecite sal...sesuatu yg akan wat korunk lapo....



korunk suka makan mufins x?
kalu suka cwl nk shoorkan tempat beli muffin yg sedap2 nie...
kalu beli mst nak lagi..
so...

jeng3





mmg puas hati kalu membeli xrugi..korang untung,dah sedap giler..


mufins nie byk perisa yg korunk bole pilih..

Original Vanilla
Original Chocolate
Vanilla + Blueberry
Vanilla + Banana
Vanilla + Strawberry
Double Chocolates

dan 

toping dia..

Almond
Mixed Raisins + Cherries
Chocolate Chips
Melts Chocolate
Butter + Sugar
Icing / cream


yg bestnya kad sini korunk boleh mixed n match sendri ikud selera korunk kan..
totaly ia memuaskan anak tekak korunk biler melantak.yela stgah xsuka kacang so korunk terpaksa korek2 letak tepi kan.tapi ni xpayah kalu xsuka juz ckp xpayah bubuh..


 ni cwl nk tunjuk mufins dia..


jgn terleleh air liur kad sini..








semua nie mmg sedap..tak tipu cakap betul..

korunk bleh oder dekat






homemade k tu sedap giler...
owner dia pon baik aku msj dia tanya sal mufins dia ramah dgn aku.so kalu korunk nk tanya apa2 mesti dia jwb.kalu xtau nk amek perisa apa pon dia tlg sugestkan tu yg best.



 
nak tau pakej2 yg mufin tu ada bleh klik sini.
 
dia ada banyak pakej,pakej utk makan diri ko je..nak bg kad yg tersayang ke..dari bg kek besar
gedabak apa kata korunk try bagi muffins yg kecik molek nie..sweet je.sedap pon sedap harga dia pon berpatutan xde lah mahal sgt.korang boleh pilih ikud pakej plus ikud buject yg korung ada kan.
so apa lagi jom oder ramai2..

 
or 
korunk bleh like fb dia..

 
 
tadaa...
nie MHG punya.. 
 
 
 
 
dia suka vanila2..je


yg nie deal c..sedap xde la mhg tu makan smp lincin sedap lah tu kan..


last,but not list xrugi kalu membeli...korunk mesti cuba mst ketagih.cwl jamin sedap sgt2..
yg rasa2 nk bg kad awek xtawu nk bg hadiah apa..nilah masanya nk oder..

again nak tau lebih lanjut
 
pliz klik this!
 
tata..