Apr 22, 2011

ZIANA ZAIN BERSAMA klonenya yg gojes...

salam..

p/s : tu awek manis yg joined my contest cwl dah ckp dgn edast butik suruh pilih baju ala2 korea sbg price..cwl beli kt edast butik..paham2 lah baju kad situ lawa2! tgu lah hadiah tu..hehe

hari nie...
dan esok sebelom terlena...

(cik ziana,cik jlo,cik ziana zain no2 mtk kbnaran buh pic dlm entry)

mb esok cwl bz sikit...manyak mende nk sattle..intview lah.what eva lah.doalah cwl ni masuk u lekas2 haa...
amin...


al kisah nya duk dgar2 lagu si adik ziana sedetik lebih kan tajuk dia..
menjiwang keseorgn...
tibe2 trgat dekat kakak dia..si ziana...then tgat dkt klone si ziana ni haa...


ayat dia mcm nie..

saya di kenali sbg ziana no 2 DI kalangan artist mahupon org2 mesia ...tmsuk lah hengko cwl oiiit..
paham ke idook!



ni lah klone ziana tu...



eh silap..nie mmg iras...cuma ada lagi iras...tapi kalu dlm hal nie jlo minat ziana ke..ziana minat jlo?


kekeke..lu pk la..



ni ler klone ziana..tp dalam hal nie dia fanatik gilurs kad ziana k!



cwl paham dia minat ziana zain gila syiuuuk punya...
tak salah nama dia Seman bin Che Wil...seman la kan..ishk aku xsure salah aku ler..nama glamer ziana zain no2.korung cari sendry noo.

tapi ada yg xsyiuuk dari segi penampilan but dlm entry hari nie xnk ckp sal tu cuma nk tgk persamaan dia ngn ziana.

mb suka nyanyi cam ziana kud..pas tu dia hafal semua lagu ziana..saloot sama lu DER!!


ZIANA n ZIANA NO 2

ziana tarik perghhh..si ziana no2 pon boleh tahan nooo...shiuk punya layannn
dah klone mesti ada persamaan...kan kan??




mmg SAH2 KO ziana zain NO2..
mmg minat ziana sungguh...


kepada ziana zain no 2...

muga sucess mcm ziana zain no 1..


tata!!


p/s: bila ziana zain no 3 nk muncul???



8 comments:

cik ziqa said...

haha.siyes berdekah tgk klon ziana zain ni mse mentor lepas..heheee

aisya said...

hahaha..
lawak..

CWL wanie LovelA said...

cik ziqa...saya pon hehe

CWL wanie LovelA said...

aisya lawak keke

hanis khalil said...

fanatik ziana tu gila lah kaan ? hahaha

faisal apardi said...

betul2..time mentor siap masuk tv lagi..

CWL wanie LovelA said...

hanis heheh

CWL wanie LovelA said...

hehe faisal tau xpe