May 9, 2011

ada orang tu buject bagus di situ....Oopss!

salam..

tadi sesaje jalan buka myspce...sory to say myspace bukan lagi ada space dah hancus2 aku tgkk..
pergh2! 
dah xde  yg menarik kad disitu dan kian serabut aku tgk..huhu!


ok kad sini bukan niat nk ngutuk si myspace
nk ckp sal org rasa diri dia hot dan bagus...

anda biasa jumpa ke x?

oh tentu sekali pernah ye!

acct cwl dah jumpa dimana2 but kdg2 terasa hati dengan gelagat dia lebih kurang sombong xbertempat dan ada yg berapat2 dgn dia or pendek kata wat baik dgn dia utk kepentingan msg2!
acct dia tu no one...
ALONE...
but 
dia stil gelagat belagak dia...
owh owg mcm tu tidak akan pergi jauh..rasanya,...
tapi dia xsedar dan dia teruskan dgn sifatnya..yg owg mymph tgk..


kata2 jelas meninggalkan kesan dalaman adalah..

MERENDAH2KAN orang lain..mmg cwl xkan lupakan..but cwl maaf kan dan mohon agar tuhan membuka pintu hatinya.,.agar dia berubah Amin!

kadang2 cwl igt cwl sorang je yg terasa but membe2 lain pon cakp..

'' sory aku mmg xboleh blah dgn budak mcm tu k''

(so cwl pk igt aku sorang je yg terasa rupanya ramai g yg terasa!)



Kadang2 kita kena igt ,
kita xselalunya di atas,
dan 
kdg2 xselama2nya di bawah...
keadaan dan masa mungkin akan merubahkan segalanya2..
walpon kita di atas kita perlu menghormati orang dibawah...
kerana mungkin suatu hari kita pula dibwah~


so hormat menghormati antara satu sama lain tu penting..jangan lah jadi org yg berlagak Diva...
KDG2 kita rasa tak..but org sekeliling kata 
YA!
so just jd sumone yg rendah diri cukup....

SAHABAT SELAMANYA....











9 comments:

Anonymous said...

suka sgt this entry,i pon selalu jumpa owg macam tu..geli seyh!

EJA said...

betul tu..hormatila tak kira sesiapapun..baik tua@muda..

CWL wanie LovelA said...

cik anon> sabo3 bako je

CWL wanie LovelA said...

eja> yes!

shigellazoster said...

hahhaa.... skang ni CS merasakan nye jua~!... sampai CS nak pandang muke dak tu pun tak.. sampai die dtg melutut mintak maaf.. huh!~//// sila la sedar.... kalau da perangai tak elok ubah2 la kan/??!

CWL wanie LovelA said...

hehhe

aidatulhjr said...

kte ni mudah terasa.kalau time terasa tuu, kte buat senyappppp je, bagii dye tau kte tga marah. hahahh

CWL wanie LovelA said...

hahahha setuju

CWL wanie LovelA said...

yuo hehe