May 8, 2011

Bentak haty i dgn hana TAJIMA PLUS YUNA...!

salam semua uoll ..

korunk nmpk comel baca my blog...eh2 mana pon kian membesar...comel2...
hehhee...asal ko wat lawak xjadi haa cwl.cepok kunk!



ok hary nie cwl mewakili dak2 yg wat style hana tajima xmenjadi
menubuhkan persatuan bentak haty  gagal mmbuat style hana tajima 
serta mendapat gred G dlm membuat style ala2 hana tajima dowh.. hahhaa...

gara2  nk wat style hana tajima..sambil wat muka nerd belagak nk show kad korunk ,cwl jadi hana tajima bungkus..mcm bungkus tuala kepala..( tula niat xbaik tu xmenjadi..huhuu)




 sory peep saya telah merosakkan style hana tajima yg cun kepada hana tajima style bungkus hua2!


p/s:sebelom tu nak bagi tau ..shawl nie uaollh leh dapat kad butipinkku

even cwl nak compare gambo dgn style hana si tajima ni pon ada kud sipi2 nmpk sama style si hana ni wat...
kan3???
hangguk kepala cepat wlpon xsama tidak cepok kowang!
ugutan kecil heheheh ~


oh tidak maaf kan saya kepada peminat si hana...aku dah rosakkan dan hancus style korunk..
nk compare muka ngn si hana yg the cun jauh berbezanya,,,
nk samakan style aku dgn dia...rasanyer nanges si hana ni kalu dia tau..hua3!


so aku cemburu dengan yuna ..hehhe..

I JELUZ DGN RETIS NI....HEHHEHE..

sebab yuna wat style tu menjadi,jeluz2! 
pas tu cantek pulak!
pas tu si hana tajima tu duduk sebelah dia..
KALU tudung dia xok ,xjadi mst si hana betul2 kan..waa..
terasa jeluz tetibe ...
( xbaik dengki dgn owg cwl..xbaik..xmo3 mcm ni....) hehhe...





SUDA ..cwl tgk 2,3 kali PON...xsama juga..sabo jela..
KEEP TRYING...hahha


acct rabu ni i cuti...tapi nk wat video utk tutorial apa kali nie?
any suggestion???

bye....


p/s: tapi sebelom tu saya gagal nk tukar akaun yahoo ke gmail adakah blog saya akan hlg ..tidak...~

13 comments:

Anonymous said...

salam,sis saya malu nak bagi tau saya sape..by the way sis comel...saya nak tutor make up sis..plish!

CWL wanie LovelA said...

ho2jgn malu t sis malu..ok insy..

aku said...

buat la tutorial yg menarik+gempak..haha

peace=)

CWL wanie LovelA said...

hahhaa...tawu ...g tgu rabu dpt ilham x..

Lulu Rahman said...

da buat tuto publish cpt cpt eh eh ;)

CWL wanie LovelA said...

ok syg

shigellazoster said...

heeew..... cs [un da pakai camtu jadi tak jadi tak tau la nak kate.. hahaha..... nanti ade mase cs amik gambo wat entry tunjuk kat cwl okeh

CWL wanie LovelA said...

ok cs ..cwl tgu

Deyana Lam said...

CIk wanie nie,,,, alaaa setiap permulaan tu memang ler xperfedt,,,so keep on trying jer,,,Cik D xrase pun Cik wanie ade niat xbaek,,,=) neway,,,tc!

CWL wanie LovelA said...

hehhe

mar said...

comey dah tue...law cwl guna selendang warna cerah agie cute sbb cwl puteh..^__^ pandenye sy bg komen..huhuhuhu..anyway u look cute dearrr

CWL wanie LovelA said...

tq syg mar

CWL wanie LovelA said...

tq mar