May 24, 2011

Blog CWL kena sepak !

salam....


wlpon not in mood..tapi tibe ada lah level mood naik sikitkan..nk update blog...


ramai yg tanya sal edit2 blog....sbb cwl kan dah upgarde blog...ayat xbole blah mcm upgrade game
bukan cwl yg edit2 blog..
ni maaf la kdg2 tanya kad cwl..ckp maaf xtawu..
tapi ada yg tarik muka..siap menjeling2..ku bertentang..hehehe


blog nie di edit sepenuhnya oleh  wan hazel

kalu korunk nak blog mcm mana pon boleh tempah dekat 


OK...

jangan marah2...hehhe...peace..

blog cwl stil under renovate..ada g yg nak tambah...

apa2 pon cwl rindu dengan first header cwl yg dibuat oleh

TQ abang...


ni lah pinky2 abg teror wat kan percuma lagi..header ni lah cwl duk guna..sampai terkoyak2 nie..
header ni juga aku guna nak menajaja ,mengosip cerite karut hehehhe....


pastu baru lah diedit sepenuh nya oleh wan hazel..dari header sampai side bar yang ada owg mai kutuk..kata sidebar aku serabut cam hampas gas..kan...


tq wan hazel hehe..i like this design...hehe...


rasa nak sepak blog..aku sepak la kalu nak laptop pecah ..hehehe...

blog korunk lagi cun kan..wink2...


tgalkan link kalu blog cun...nk skodeng!






18 comments:

aimie said...

cntikk apa :) heee sweet je tgok ! :D

CWL wanie LovelA said...

makaceh

shiema sufian said...

blog shiema ta cun pon. jokm la join bloglist shiema yang ta seberapa nieyh.

CWL wanie LovelA said...

ok shima on my way

Abang Long said...

Salam...angin perubahan dah melanda..huhu

CWL wanie LovelA said...

hehe k abang long

Iqah QaQa said...

huhuu nice entry, jom view my new blog..

http://iqahqaqa.blogspot.com

CWL wanie LovelA said...

ok yunk

Cik Lya said...

ok what....
cantik la... :)

ika said...

blog ni cun.. :)

www.simplesaje.blogspot.com

eyka said...

cun sangat siap ada love lg huhuh

FarizaFaisal Boutique said...

comei lerr..makin lma mkin improve :)
http://farizafaisalboutique.blogspot.com/

nukilanaffiza... said...

blog saya tak cun pon...
anyway suka tgk blog CWL...heheheh..
i loike!!!

CWL wanie LovelA said...

cik lya tq

CWL wanie LovelA said...

ika tqsm

CWL wanie LovelA said...

eyka also thanx

CWL wanie LovelA said...

fariza thanx

CWL wanie LovelA said...

tq nukila syg..sy pon suka blog awak