May 8, 2011

Blog i serabut i punya suka la...hehehhe...

salam...


kad shoubox i dtg2 hentam..apa kata cik or mr misteri ni bagi link bole cwl dtg terjah blog awak yg xde gadjet dan xserabut tu..



blog cwl tgah renovate dgn Wan Hazel
kalu agak serabut too sory la...
cwl nie xrety nk edit blog cangih2..shoubox pon biasa je2 xde lah..buh gambo hapening2...
pas tu gadjet byk..herm bila di tgk n ditimbang blog ...blog cwl ringan je..gadjet xde lah byk mana pon..mb tulisan kad tepi2 tu serabut..nama pon newbie..stgah neewbie mmg teror sal blog..mcm cwl nie xrety old fasion je..

SAKIT MATA???

Beli eyemo..
xminta tgk...
kalu xsuka xpaya dtg..
xjempot pon...
bole jalan...straight jgn belok2 ok! hehehe..


saya punya blog saya punya suka lu kecoh ape hal...jeng3!


jangan la suka kondem org jer....kalu awk perfect sgt sy pon nk berkenalan dgn awak...huhu

mungkin la..blog i xsecantik blog dia...SOB3. (T_T)...


what eva ..janji i bahagia...

but
tgu lah...akan dtg blog cwl akan berubah wajah...

bye...!







26 comments:

Anonymous said...

blog sis comel je saya..pon xreti wat macam sis.dia dengki dekat sis kud.sabo je la.

CWL wanie LovelA said...

tq..tapi sis tau cam serabut..sis tgah on the way kemaskan blog..harap si oh tu faham.

Anonymous said...

walapon saya xde blog...saya minat dekat sis.suka tgk sis dekat video.sis ni nampk lebih cantik in real.sis jangn give up hal remeh temeh mcm ni.sis boleh wat tutor pakai shawl lagi tak?

CWL wanie LovelA said...

insy boleh syg.tqsm 4 ur support

cik tyra ! said...

anggap itu sebagai pandangan yg negatif so lepas nii sis cwl bole laa upgrade kan lg blog sis supaya nampak lg kemas (:

CWL wanie LovelA said...

cik tyra> sis mmg tgah duk renovate blog..tu kdg2 huruf2 nie berajaln2 hehehe..tgu je.la..jgn hentam sebelum bertanya,

Pink and Chocolate Diary said...

eh..sya xrsa serabut pun..gadget plak ok jer..blog cwl sya suker bukak sbb ringan sgt2..^^ cepat plak 2..

CWL wanie LovelA said...

pink> tq syg...memahami

Nazura Hanim said...

ehh ! blog ni serabu tapi cantikk ape !!! abes tuh blog sayee yg ade sikit gadget pon buruk agi

CWL wanie LovelA said...

hahhaa...azura dia suka blog yg kemas azura ada bling2!

Lulu Rahman said...

yeah cool ! sukahati lah camne pun kan kan kan . tu kan blog kite :D

cikcomot said...

mane ade gadget byk.. comel je blog sis.. huhu.. biase la.. mulot org mmg mcm tuu kadang2..

nurulmunirah said...

haih...belog CWL dikatenye serabut?? tang mane serabutnye aih??

Salim Harmanain said...

dengki semata tu ,,,follow sini.. :)

aidatulhjr said...

lawa la derr, pink2 i loikee. hahahahah

kusyi said...

sapa kutuk blog akak? hisyy...nk kene ni..cantek la blog akak..

Anonymous said...

bagi saya, kalau awak tak nak blog nampak serabut, pilih la background yang simple and warna cerah, tak payah ada corak2.. =) nak lagi kemas buat blog yang ada 2 column je...

shahirah adnan said...

pndapat len2 tp sy suke je blog akak..rase nya xsrabut pn..juz nice..like3

CWL wanie LovelA said...

Lulu Rahman > hehhee ..ye la blog kita punya suka la..kalu dia nk blog kemas ,xserabut xde gadject g lah wat kad blog dia.kan..asal nk suruh2 owg..

CWL wanie LovelA said...

cikcomot..hehe tq syg

CWL wanie LovelA said...

nurulmunirah ..blog serabut xpasti..tp org die serabut cwl pasti hehehe

CWL wanie LovelA said...

Salim Harmanain > cwl doakan dia dihindar sakit dengki

CWL wanie LovelA said...

aidatulhjr > nanti blog xde pink dah

CWL wanie LovelA said...

kusyi> huhu sob3 sedih akak..akak baru wat muka nerd igt blog akak cantek..tibe2 kena kutuk penat je i wat cun2

CWL wanie LovelA said...

Anonymous> saya suka blog 3 colum...sbb nk buh gambo pkwe hehheheh...

CWL wanie LovelA said...

shahirah adnan> tq syg