May 21, 2011

choi punya mamat gila..apa kau tunjuk tu!

salam...

semalam on the way balik keje...

semalam oty sampai kul 9 mlm lah...takpe keje partime je .pas ni smbg stdy aku blah la..hehehe..
but..but..
ada yang xbest berlaku...
ada satu mamat nie....
mabuk...
melayu pulak....aku terkezut juga..la.atau muka mcm melayu kud aku salah tgk..xbaik menuduhkan..
back to the point..
tapi wat muka nerd malas aku nk layan..ye la dah malam aku pmpuan lak..so pe g aku nk pederas moto nak blah la...
time2 aku nk merempit nie..ejin xmau nyala wat hal tol....
mamat tu usha ja....
(dalam haty aku hg jgn duk mai sini,hang mai sini aku karate hang)

alhamdulilah ejen menyala akhirnya..
OH my god thank u!

elok nak blah....

mamat tu berdiri...

dia tunjuk

tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutttttttttttttttt.............

lebih kurang camni la... 

pic from google..tapi aku dah kabur2kan seksi sgt..


aku pederas moto laju xtgk belakang dah..langsung aku xtgk..aku blah..r..kecut perut takut..dah r xde org time tu kan...

tawu lah mabuk tapi xpayah tunjuk mcm tu...gila punya orang...wayer putus ke hape ..pon xtaukan..



so girl yang balik malam mcm cwl be ware ok!

motif : TAKECARE ...DARI org psyco mcm tuuu!


sape pernah alami ..

mai shared!

need comment ..





16 comments:

rNesZaiNe said...

Gile la ... rnes pernah mengalami . Damn !
Masa tuh rnes dalam kete , mamat dekat bustop tunjuk dy punye teeettttt .... Sangat tak malu . dah la masa tuh siang , bukan malam . erghhhh =.="

CWL wanie LovelA said...

rnes> tu la sabo je la

aisya said...

menakutkan la org mcm tu.. hopefully time praktikal ni xde la balik mlm2.. huhu

Anonymous said...

patot ko langor je

ika said...

ika pnh kena..mse uh kt terminal..yg tak boleh blah uh pak cik uh yang buat..adoi..dari jaoh da nampka dy buat something..ble da dktt dy pngil uh tos ika pgil kwn ika soh CABUT !!

CWL wanie LovelA said...

aisya> tcre

CWL wanie LovelA said...

anon> haha..xdpt igt apa2..yg penting nk blah

CWL wanie LovelA said...

ika> seram

Khairil said...

mamat ni menghidap sejenis penyakit yg dipanggil 'flasher'....ni penyakit psikologi ni.. dia ghairah tunjuk kemaluan dia kat org lain..

shigellazoster said...

huh cik senah lagi teruk... tiap2 pagi dan malam budak tunjuk barang die tu sambil melanCap dtg kat belakang uma kami.... huh!~.. gile... die nak tarik perhatian kitorg yg die dtg tu.... gile... siyes... die bukak suar pastu suluh lampu kat die nye tu sambil main.... bodoh gile la.. kitorg takut gile aw.. sampai report polis

CWL wanie LovelA said...

Khairil> oooo

faisal apardi said...

rasanya orang tu giler kot.tak pun tak tau malu...lainx jgn dilayan org mcm tu..bahaya blk mlm2..yeah follow

CWL wanie LovelA said...

shigellazoster> gerunnn

CWL wanie LovelA said...

faisal apardi > tq

choirunnangim said...

assalamu'alaikum..
wah gambara macam apa tuh kak...?
porno grafi and pornoaksi....
salam kenal dari aku...

CWL wanie LovelA said...

choi :) salam kenal