May 2, 2011

HOW TO GET HAPPY SKIN + HAPPY FACE WITH CLINELLE by cwl!

salam semua...



kulit senstf? jerawat?
so rasanya dah jumpa jalan penyelesian..hoye2! nak shared dgn korang!!!!

CLINELLE

lebih lanjut boleh terjah sini..

( lepas klik ada lagu rancak yg berkumandang korang bleh tgk terbaik punya servis)

cwl bukan nak puji produk nie..serius jerawat dulu melambak juga bermain di wajah bila try nie nmpk la perubahan...

bohonglah kalu kata seminggu dah ok..dia take times..


setakat ni cwl rasa bagus...harga dia pon ok..kalu beli makesure beli dgn toner...
sapa kulit jerawat ,ssntif,cwl rasa korang .patut try this produk.sgt2 ok! xtipu...
bukan nak kipas produk nie....sebab cwl dah try to nk korunk pon rasa effect yg sama.,.xmenyesal sure sgt!

step by step

step 1  -  Cleansing
step 2     -  Toning
step 3 - Moisturizing



kad mana cwl beli???

Guardian belambak syg....


CLINELLE milik cwl..

mine nk beli sendri..

ok product bahan2 dia byk berasas natural..
cwl nie mmg already kulit cerah but jerawat nie dia dengki tol suka wat onar kad muka cwl...
kalu nak tau beza org putih asli or putih bedak tgk tangan dia jika tangan dia gelap dari muka dia
sumthing wrong la tu...
cwl  xsuka pakai bedak sgt even keluar tgah keja kecuali pegi dating 0r  tempat2 yg perlu hehe...
kalu jerawat tengah berkumandang cwl rasa jangan make up k..ia akan merumit kan keadaan lagi ok!
apa yang penting dari menghindar jerawat adalah pemakanan yg sihat and healty life ok!
so make sure any product korang nk try korang chek dulu sesuai or tak dgn korang jgn pakat beli...je..ok!

igt! tips sebenar hilang kan jerawat minum air masak first!
second beli pencuci muka benar2 utk hilang jerawat n oily skin mcm cwl punya..
mesti pakai toner untuk elakkan dari pori2 yg xberguna terbuka..and mencacat kan wajah lagi.
pakai pelembab or moist yg di sugesst kan..pendek kata one set dgn product korang beli.

apa yg cwl suka tentang produk clinelle



cuba baca...yg cwl bulat2  petak.tu..see...natural kan..

igt pakai 2 kali sehari ja...morning and evening..
any product korang pakai pon juz 2 kali..xde 3 kali ok!
boleh klik and searched..make in france :)

dia byk jenis kalu cwl sesuai yg nie..kalu nk tau yg mana sesuai ngn korunk klik link cwl bagi..

yang part paling best ..this product mmg betul2 cinta kan alam igtkan kita utk recyle...
so support this product!


jeng2 model sekerat jalan..





GOODLUCK HOPES MEMBANTU!

16 comments:

cik bubu said...

mmg mulus pulus kulit cwl :)
cantikk woot woot ^^

nak beli nak beli product nie! :D

CWL wanie LovelA said...

hehe tq bubu

Hamid Howard said...

price?

CWL wanie LovelA said...

how 2 say eh,..dia banyak size.cwl kurang pasti..tapi yg cwl punya botol medium dalam rm30++ sumthing.xtermasuk toner i moist,but tahan lama.

fast yg slow said...

cwl!sebamed pun ok gak.ish,rs mcm nk tkr clinelle plakk

CWL wanie LovelA said...

fast..kalu rasa sesuai ngn kulit keep it up..but clinelle cwl suka sbb dia lembut xkeras mean kimia xbyk.

RaraPuing said...

benda alah ni mmg bagus la ..i rasa toner dia mmg terbaik laa:))

Ain Syimaa said...

awww .
thnxx CWL 4shared ! :)
dh lama kita cri pncuci utk kulit snstve nii .
akhir nyeee jmpa gakk ^_^
arap2 mjd laa klau pkai .
Weewee~~

CWL wanie LovelA said...

rara yes mmg pon

CWL wanie LovelA said...

ain> heheh welcam

ain syafain said...

weewittt! kite pon guna produk clinelle jugak..tapi ain guna yang ade spf untuk pelindung cahaya matahari punya.. yang kotak warna kuning.. tonner ngan pencuci tak pernah guna lagi.. clinelle ni pon ain guna sebab tengok make up review by fatin liyana, dia guna clinelle.. so ain pon try la guna clinelle ni..

ok lah produk ni jerawat dah kurang, juz kadang hormone tak betoi ade la naik jerawat jugak.. nanti nak guna tonner ngan cleanser dia sekali lah hehe.. boleh dapat kuli licin cam kak wani hihi ;D

CWL wanie LovelA said...

nak bantras degan berkesan kena guna toner dear tidak sia2 u ada pencuci tapi liena roma terbuka sbb xpkai toner..

nor liyana sanaa said...

dear apa kesan mineral oil pada muka??
berapa harga moisture nye

halwaluna

CWL wanie LovelA said...

kulit yg berminyak mcm saya and ada alah ni..insy boleh hilang..
i xberapa igt..tapi u siap dlm tgn rm150++ ini utk one set...ye...sbb cwl beli yg satu set botol besar tu..dekat rm200+ la..kalu botol sedang tu murah sikit kud..satu2 cwl xsure harga nya,,,

Anonymous said...

hye cwl... thnks for the info..mmg tgh cr details utk clinelle ni.. tqvm!

CWL wanie LovelA said...

welcam