May 5, 2011

i love my mama so much (SELAMAT HARI IBU)

salam....

mcm mana yg korunk tau..hari ni hari ibu,,,

so ksempatan ni CWL nak ucap kan selamat hari ibu kepada ibu2 seantero ni..
terutama
to
my mama NORLIEZA BINTI WAN CHIK...
selamat hari ibu ,thanx alot mama jaga adek dari kecik sampai besar iloveusomuch!


sebenaranya nak buh my mom pic tapi scanner mmg time2 mcm nie die dengki xnk keluar..ok xpe..next time je lah..
so,cwl nak cite hadiah pertama cwl dkat mama yg cwl bagi masa hari ibu...
masa tu cwl kecil lagi dalam tadika kud,cikgu suruh wat kad hari ibu dan cwl pon buat....masa tu budak hingusan lagi pakai tudung pon rambut tekeluar2 biasalah budak kan...

pastu,masa wat tu waktu hujan,,,,bila guruh berdentum kecang dlm klas tibe2 ada budak laki hape eh nama dia lupa tapi dia terkencing dalam kelas,dia nk bg tau cikgu tapi cikgu garang sgt suruh dia duduk n xbg dia p tandas so dia kencing je jala dlm kelas by the way wlpon dak laki tu kencing dalam kelas now dia stdy kad london amek medic so i rasa korunk patut kecing dlm kelas kud hehehe...dpt jadi dokter kekeke..xdelah dia mmg pandai pon...

ok back to the story,cwl xpeduli apa yg berlaku dlm kelas cikgu handle la..panggil cleaner dtg kesian mak ci tu..pas tu cwl terus mewarna siapkan kad hari ibu..ok bila waktu balik cikgu kata bagi kad ibu...cwl pon xpaham erti kad tu..ye la masa tu budak kan ..cikgu suruh bagi mknanya kena bagi la..so lari2 kecil nak bagi kad tu kad mama la..tapi masa duk lari2 kecil tu..kad cwl pegang tu jatuh dalam lopak air yg baru hujan berhenti.tu..nanges xkira..ye la takut cikgu mara sbb cikgu kan pesan bg mak...nanges la..abah pujuk balik..
cwl pon balik xnak pegi skola behari2 kononya takut cikgu mara sbb xbg kad kad mak.cikgu tu pula garang...
nak jadi kan cite cikgu tu dtg umah..hehehe pujuk then baru g skola..waa bila igt balik rasa malu dowh..rasa  cma dak plg bengap..hahaha..ok la..even xsempat bg kad tu kad mama...
mama tau kami adik bdik ni syg kad dia...heheh
i love u mom....

so gambaran masa cwl lukis card tu lebih kurang mcm nie lahh hehhe...


tawu xcantik yg penting iklas rite?




so ,cwl janji akan jadi ank yg solehah dan berbakti kepada ibu.tawu kan bertapa susah ibu melahirkan kita.so sygilah mereka selagi hayt di kandung badan...

HAPPY MOTHER DAY'S!

2 comments:

CikHaniBhulat said...

i luv my mom too =)
hepy mother day (:

CWL wanie LovelA said...

hehhe ..cik hani :)