May 1, 2011

INFO KEPADA PESERTA JOINED CONTEST CWL & FARA

salam uollls semua..


first cwl& fara nak ucap tq kepada peserta2 yg joined this contest!


tepok tgn untk diri sendiri ..huyayayayeee...


ok 

ada soalan2 yg beceramuk diminda anda kan...so cwl jwb and jelas ok!



1. kenapa contest nie postpone sampai 3/5..kata 1/5?

so,mcm nie cwl tawu ada yg kata ishk asyik postpone jer..utk pengetahuan dear2 first time post pone..
ada yg msj cwl kad fb ckp dah lama mengarang nk wat entry meletop..tapi dia xpost2 lagi simpan tangguh,banyak keje ..so terpaksa lah post entry terlambat.
cwl menghargai setiap peserta yg joined cwl letak 3/5 sbg tarikh keramat.
saya bukan kejam sgt,,,ok.harap korunk faham la..ok :)

2.Bila nak tau pemenang di umum kan????

ok.to all peserta ramai,dan keputusan bukan dibuat oleh cwl sorang.keputusan dibuat bersama penaja.
jika penaja semua ckp dia ni ok.cwl akan umum kan.so takes time.ni bukan contest random harap besabar.

3. bagaimana nak hubungi cwl ?

ok nak keep in touch korang nampak kad atas ada facebook kan.klik and add cwl ok.
ada soalan apa2 inbox di facebook.

4. syarat jika menang...?

jika anda menang kami akan umum di blog cikwanielovela. blog saya lah..
10 hari masa diberi untuk tuntut hadiah...jika xtuntut hadiah tu akan jadi milik orang lain.
means lepas umum menang terus inbox di facebook or blog ok.
so korunk kena rajen2 terjah blog cwl :)


5. hadiah?

hadiah memang cantik sgt2! cwl dah jumpa baju ala2 korea yg cwl nak ..cuma bagi klu cwl beli di butik edast tapi...and shawl meletop totaly oleh penaja kita fara butik pinkku.


 6.baru newbie dah dapat penaja sana sinun?


ok,cwl mmg newbie sgt2 dlm bloger nie..tapi bila cwl nk wat contest alhmd ada yg tibe2 cakap nak taja.
lagi pon cwl nk tlg membe2 juga bkn utk kepentingan diri.
so cwl terima dgn hati terbuka ttg tajaan hadiah
.hadiah tu utk korang juga bukan utk cwl.

7. kenapa perlu folow blog cwl & fara

kalu nak folow or tak nak folow blog cwl pon tak pe.
tapi blog penaja cwl harap folow..
contest ni pon bertujuan promot penaja.. :)


8.kateria or ciri2 pemenang....?

ciri2 org menang tu...
sebenarnya kita tak kisah pon pasal muka comel ke tak..bukan kita nk yg comei2..pon
saja nk tgk peserta wat mcm mana..hehehe
entry menarik menjdi pilihan haty..
tak nak ada yg masuk contest sbb hadiah ja..
cuba fahami masuk sehati..tu lah pemenang kami cari :)
 Tapi setakat nie xde yg xsebut pasal tu lagi ...tapi xpelah kami pejam mata je..hehe..
and ada ciri2 lain yg dirahsiakan...kalu nak tau tgu pemenang nanti..


ok harap penjelasan nie jelas..kalu ada sape terasa hati ttg contest cwl mintak maaf.cwl manusia biasa xdapat nak jaga hati semua pihak.harap korunk paham..tak nak mara2 k :)



tqsm 4 reading...

cwl terimakasih sgt ada yg folow cwl dgn iklas.. dan terimakasih kepada yg joined and memeriahkan suasana..wlpon nie first contest terimakasih sgt2.kalu xmenang insy next contest..
insy awak ada peluang lagi keep trying..

wslm

25 comments:

nur amalina athman said...

harap2 ada luck..amin..:)

CWL wanie LovelA said...

:) insy dear

kusyi said...

erm..nak sangat bju ala2 korea.. :)

shigellazoster said...

huhuh tak sabar nk tau 10 pemenang contest CWL ni.. :)

aNiM said...

huhu..siapa la yg bertuah tu ye..

Story Of My LIfe said...

ouhh , okee

syima harun said...

tak sabar nk tunggu pemenang nye sape. hehe

CWL wanie LovelA said...

@kusyi..hehehe tgu dan lihat

CWL wanie LovelA said...

shigellazoster :)

CWL wanie LovelA said...

Story Of My LIfe :)

CWL wanie LovelA said...

syima harun sabo :)

maziah razak said...

akak cwl... boleh tak saya nak edit entry saya..saya rase tak puas hati lah dengan post saya tuhh..saya salah seorang daripada peserta contest tuh ? bole tak akak cwl ?

AMALINA 498032 said...

gud luck to all peserta hahah.......<3....

CWL wanie LovelA said...

maziah..bole

CWL wanie LovelA said...

amalina :)

maziah razak said...

thax akk cwl :)

CWL wanie LovelA said...

welcam

einz miszmessy said...

hehehe,,,,sehati~~~~

cik bubu said...

bubu masuk contest nie sygs :)))
hope dapat lah adiah yg best2 tue huhu ^^ *mate bersinat sinar :D
huhu btw , cwl sgtt baik haty sbb buat contest nii and u're so cooomels :)
bukan bodek but its true . :)
okay tata bubu dtg sini selaluu~

CWL wanie LovelA said...

einz hehe

CWL wanie LovelA said...

tq bubu

hanisa sabrina said...

wuwuw . tak sebut pasal sehati tu sebab ingatke tu tajuk contest semata mata . sobs.

thnks cwl . harap boleh buat lagi contest lg ! hehe

Fara said...

aduss..sgt prihatin nak menerangkan segala kemusykilan peserta..go go..chaiyokk..

CWL wanie LovelA said...

nanisa..tu lah contest..

CWL wanie LovelA said...

fara> hehhe mesti la