May 19, 2011

ISU blogger perempuan banyak dari lelaki...so ape masalahnya?

salam~

 bloger girl vs bloger boy



 google pic



nak tanya korunk lah...

BLOG ni universal rite?

so adakah bloger bagi perempuan menjadi kontoversi?

try ask ur self?


what the fish statment..
perempuan ni suka blogger sbb nk showing off yg dia bagus?
and
perempuan semua nk citer kad blog..tensen dowh baca..
pas tu nak tanyang hape entah..
tgk cam laki pemendam,xsuka kepoh cam woman,,,mb ( ye ke??)

( saya rasa xsemua peribadi nak shared kud,perempuan xmcm tu lah der)

ye ke ,bloging nk show yg bgus ..cwl igt..kalu perempuan berbloging nie sbg hobi tmpt melepaskan perasaan...n juz diari harian ..but xde lah nak sangkut paut peribadi..kalu citer pon juz gitu2...je kud..
lebih2 xkud...igt perempuan xrety menyimpan juga ke.hehhehe...
mcm cwl menulis means bloging,mcm nak shared tips,tutor,shared berita2 yg korang xtau..n personal life sikit kud..yang penting cwl tulis bila org baca dia rasa gembira ,tu style cwl..korang pon ada style masing kan..?

xsangka bloger laki ni cakap...
perempuan nk showing of..n rasa diri bagus n what eva...
tp cwl befikran positif ..xsemua bloger lelaki berfikiran sempit mcm mamat tu kud...
dia sorang je yg mcm tu..
sekarang zaman dah maju,xkan perempuan xbole bloging juga..
kan ? 
GIRLS?
(pink gitu hehe)


ni la sedikit pergadohan cwl dgn dia..menahan,hak2 wanita.,,,ceee!




lastly i buang dia dari friend fb bukan hape..dia xleh terima kenyataan .yg bloger perempuan..mmg ramai..n xsemua mcm dia fikir..hermm

ok semua girl cepat2 kawen jaga anak jangan bloging...mcm tu ke..?? cik X...Oitt...ini bukan zman 60an der~





my opnion suka haty dia nak citer per kad blog..tu hak dia..universal..as long dia xgangu kita.
blogger perempuan mcm kami tau lah limit2 nk story2 mory..xdelah semua aku nak men cakap..
mcm mana pon setiap org mesti ada rahsia dalam hati dia sendry..
kalu kata perempuan semua nk show kad blog...means semua pasal dia korang cungkil kad blog je lah kan.searched ja ..semua ada..dari A-Z..pasal dia...kan..kan..

jangan salahkan bloger perempuan ramai...huhu ...nak wat cmna perempuan suka bekarya.mb lelaki nie lebih kepada teknikal..dari lisan mcm perempuan ni hahha...
masing2 ada kelemahan masing2...

everbody not perfect i'm also too..


so mintak maaf jika sesiapa terasa dlm entry nie...


need u feedback..tqsm 4 reading !

22 comments:

Anonymous said...

mmg bloger perempuan ramai...

CWL wanie LovelA said...

nak wat cmna..xkan nk salhkan perempuan..lelaki pon ade pe bukan xde langsung

Sunah Mohammad said...

tak perlu jadikan isu kalau diri sendiri yang menyebabkan berkurangnya gender dia dalam arena blogging..

CWL wanie LovelA said...

sunnah >hehhe...:)

nukilanaffiza... said...

haaa..akhirnya entri baru timbulll...

Wow...panas entri ni...memang hakikatnya blogger pompuan lebih ramai...ikut individu sbnrnya...

Blogging tak kisah laki or pompuan tapi yang penting happy...dia sakit hati sebab taktau nk buat blog kot....What the fis mamat tu!!!!!

satu lagi just tanya dia je...
"ada aku kesah!!!!"

uncle said...

benda camni punya simple boleh jadi isu..atau pun nak cuba jadikan isu? huhuu apa apa pun blog untuk semua..tak kira lelaki atau pompuan..betul tak? hihihi

CWL wanie LovelA said...

nukila> heheh..entah dgn mamat tu pe hal

CWL wanie LovelA said...

uncle > betul uncle :)

syieda said...

huhuhu..mcm2 la skrg nieh..
nk bblogng pun susah..
jd pmpuan nak dok umah kc ank mkn?
ape gune zman IT skrg lau laki je nk gune..laki pun skrg nisbah 1:4 je..
mmbazir2..

kusyi said...

hahahahahahahaha.. kak cwl buang dia dri friend? ganas no... haha.. apa salah berblogging eak? sekurang-kurangnya leh share pendapt yg kita nk luahkan. hurm.. x pakai otak btol lelaki tu.. huhu..

CWL wanie LovelA said...

syieda...haha..jaga anak ...tu ayat xbole blah

CWL wanie LovelA said...

kusyi> akak nyampah dgn dia haha

cikBearBear said...

uish....tak patot betol, bg penampor je org tuh..huhu

CWL wanie LovelA said...

hehhe sabo2

Mohd Shukri Fadzillah said...

hahaha... ape kes la.... blog best ke tak best ke... ikut individu tu sendiri la... dah laki banyak suke sport dan have active life, yang nak komplen pompuan banyak jadi blogger watpe? hak masing-masing la... kan? kalau ramai yang pompuan yang berblog pun aku rasa bagus sebab menandakan ramai warga malaysia dah tahu pakai komputer.

CWL wanie LovelA said...

mohd shukri..semua blog best :)

lady~yint said...

alamak cwl...friends awak tu org tua kot...tu die pk pmpuan kene dok dapur je.xboleh buat keje lain..haihh ketinggalan

Fendy said...

perempuan memg ramai kan.....xpe..xkesah...
sebab pompuan ni advance dlm hal2 mcm ni..

http://fendy1302.blogspot.com/

CWL wanie LovelA said...

lady> dia bukan kwan sya lgi hahha

CWL wanie LovelA said...

fendy :)

alexa yussida said...

takde alasan lain kan..msti nk ckp pompuan jaja kisah personal,jaja muka,tayang cantik,show off blablabla...lol..terima la hakikat yg setiap org tuh berbeza dan masing2 ade niat sndiri..jgn nak judge org ikut mentaliti kita yg satu tu je kan cwl :) hehe

CWL wanie LovelA said...

setuju alexa