May 14, 2011

lelaki tua gila seks! eyeeeuuu! nyah ko~

salam...



macam nk start how 2 start pon..segan nk cakap...


acct nie berlaku masa  cwl dgn membe2 form4..
lokasi dirahsia ka..g pon cikgu tua tu dah berambus pon!

cikgu tua nie..dah tua ..gatal kerepot...patut lah dia anti pelajar lelaki..bila dia pecat senang la dia raba2 student pmpuan...
ye la mmebe cwl sowang tu berhenti tusyen sbb cikgu tu masa balik cikgu tu pukul kad pungung dier.sentap dia..sampai demam2,,,,stop tuesyen!
acc t dia pon xciter kita org stil tuesyen la...

masa cwl smp tuesyen awal2 pon dia dtg dekat2 huh apa g cwl bg alasan nk g tmpt len la..ye la takut dgn dia...
pas tu membe ri tu nk pinjam hp dia pinjam2 ..walpaper gamba bogel..so membe cuak..la terus x pjm hp.lastly we all semua stop tuesyen la..dah owg tu gatal mcm tu ..still nak ke..tuesyen dah .
dgar kata lah ada student sue dia..pas tu kita org xamek tawu dah la..lantak ko lah kan...


pas tu..baru kita owg tawu...sebenarnya anak2 dia pisah kan dia dengan isteri dia...isteri dia berjauhan dgn dia.dia duk dgn anak perempuan dia.and isteri dia stay dgn anak lelaki beliau..mb sbb tu dia  gatal kod..
aiyo geli seyh..masa dia sengaja duk rapat2 dgn kita org...huh aku xnak igt lagi...lelaki tua gatl.aiyoyo!

tak kisah lah what eva...acct kad mana dia..berada dia kena kawal lah diri dia kan..

so korunk pernah kena mcm cwl...? mai share story!





22 comments:

Anonymous said...

kalu saya cwl..saya lary wuhuhu

CWL wanie LovelA said...

heheh...mmg kitaowg lari

theHijabis said...

Hye pretty! We have special May promotion :) Free postage for purchase of every item

visit www.thehijabis.blogspot.com

CWL wanie LovelA said...

ok

Love hurt aeNnn said...

tak suka gila dengan lelaki miang nie..

eeeeyukkksss

nEa FleriDa / nIL said...

eiii bahaya betul llki cmnihh

bunga-bunga kehidupan

CikHaniBhulat said...

dah la gatal..tinggal dgn anak ppuan..pew la naseb anak ppuan dia tu =] hope selamat la...

izzy eizara said...

uiks..terukk betoll..gatai!!!

http://eizara.blogspot.com/2011/05/apsal-mamat-sewel-nie.html

syafeika edora said...

haha, bhy tu CWL.. len kli aty2..

belog saya

shigellazoster said...

huhu... kalu cs bagi siku je.. hahaa.. :)

Cahaya... said...

la..yang anak p pisahkan mak bapak watpe plak..huhu..seram la kalo terserempak dgn laki gatal n miang..

aidatulhjr said...

penah kena kacau dalam movie.. cina apek tua siakk tu tetibe je datang duk sebelah (masa tu dah stgh jam, sejam start movie), pastu nak langgar2 kaki, gesel2 kasut. memang cam haramm. so i pun cakap kuat2, "excuse me sir, could u please mind ur feet? it's disturbing mine, sit properly cant you????" dia pandang balik and terus klua dari wayang tu. memang pengalaman buruk dengan laki gila sex dalam wayang. kalau cina muda hensem buat gitu takpe gak.ni dah tua, hahahhahha. that sucks. -.-

Pelajar Dofollow said...

wahhh..ternyata saya tidak bisa membacanya,,,sory..hehehhe

salam blogger

CWL wanie LovelA said...

Love hurt aeNnn > me 2

CWL wanie LovelA said...

nEa FleriDa / nIL> mmg bahaya

CWL wanie LovelA said...

CikHaniBhulat > tibe2 tpk mcm mana ek

CWL wanie LovelA said...

izzy eizara> mmg lenyataan gatal huhu

CWL wanie LovelA said...

syafeika edora> mmg bahaya

CWL wanie LovelA said...

shigellazoster > dia kebal

CWL wanie LovelA said...

Cahaya..ha a kan kenapa..

CWL wanie LovelA said...

aidatulhjr> wwooo itu lagi xbole blah

CWL wanie LovelA said...

Pelajar Dofollow> kamu mesti belaja bahaya malaysia lagi...heheh kerana kami fasih indonesia juga hehe