May 6, 2011

perempuan kalu berkumpul cakap mende hape haa??? pkwe 24 jam???

salam..again..

perempuan kalu berkumpul cakap mende hape haa???

MENGUMPAT???

 google pic

haiya tu old fasion la..igt pmpuan skg ni duduk bawa pokok pelam sambil tokak sirih ngumpat sal dak2 kampong ke???
commons peeps suda lapok kud haha....ni bukan zaman tok kaduk!


gurl sekarang suda maju kud...
xtau lahh kalu cwl jumpa memebe ckp pasal diri,cakap sal baju,pasal makeup2..dgn cik shapika n cik mira la popet2..xde lah ngumpat hal owg..kalu cari pasal dgn owg ada kud hahaha...



nie lah cik pika & cik mira tu..
mereka nie ..single mingle...mana lah sgt nk ckp sala pkwe...cuma ckp sal org yg diminati adalah hehehhe..

ok lelaki mesti nak tau kan???


sbb cwl dapat soalan ni dari satu budak laki nie..so cwl jwb by opnion cwl..kalu korang punya pendapat lain xtaulakan..
mr X: PEREMPUAN SUKA CAKAP SAL APA HAA??
cwl: pasal apa yg mcm mana huraikan kua3?
mrX: means sal pakwe2 ada ke?
cwl: mesti lah ada...yg tgah bergdo ngn  pkwe,yg menduakan pkwe smua cinta cintun ada ok!
mrX: PEREMPUAN cakp sal pkwe yg tu je ke?
cwl: elelele der igt kita owg spend time nak cakap sal pkwe je ke...baik wat forum pkwe2 sekalian...
mrx: habis korunk cakap apa?
cwl: kitaorg pon ada life sendry igt kumbang seekor ke...?
MRx: choi~ play gurl
cwl: bukan playgurl juz need privasi utk diri juga kalu pkwe2..je..jemu kud..korunk lak berkumpul ada igt dekat awek ke???
Mrx: mmg lah xde...
cwl : sooo??? mc tu gak kita org kud..
mr x: hehhehe....ala sekali setahun hehhe...
cwl : ye la kuek3

MRX: PEREMPUAN SUKA MENGUMPAT KAN..HOBY KORUNK LA KAN..

CWL: AMBOI2..SEDAP NYER STATMENT hai xpenah ngumpat ke???
MRX: HEHHEHE...jgn mara..


(laki pon same je heheh..bohong kalu ckp xpenah..hhehe..)

google..pic

DENGKI??

PIC GOOGLE..

mrX: NAK TANYA NApe perempuan nie suka mendengki dkat gurl lain? kdg2 gado sbb gurl tu cantik or lebih dari dia ye ke???
cwl: xsemua gurl mcm tu..yg mcm tu..mungkin dia nk jadi cam org tu kud...hehhe entah la...
TAPI klau dengki lam pelajaran biardengki secara sihat..kalu dengki sal cantek..cwl xtau lak kalu ade..
mrX: GURL NIE PELIK LAH...
cwl: waa laki xpelik...
mrX: HAHHAAH..gurau je...kekekke
cwl: kita pon gurau juga
Mrx: thanx lah bg pendapat
cwl : welcam

.
itu lah sketsa dgn cwl dgn MRX...


OK la..boys gurl skg smbg2 sal hal terkini..xde lah duduk bawah pokok pelam mcm korang bygkan..keje ngumpat je...no lah...
GURL pon ada LIfe sendry yoo....



tak semua gurl mcm tuu..so jgn wat spekulasi sendry...hhee TQSM...

4 comments:

kusyi said...

bukan mengumpat..tp crite sikit je..tntg artis hensem dlm tv ke..hahahahaha.. :D

CWL wanie LovelA said...

hahhaha setuju

nurulmunirah said...

tak ngumpat aih.... jumpa pandang muka masing2 je..guna bahasa isyarat..haha

CWL wanie LovelA said...

hahahha