May 26, 2011

perlu ke seksi kalu nak pikat lelaki????

salam...


heliza helmi the comel

kenapa ada gambo heliza helmi disini...????
cwl selalu dikaitkan dgn dia..so mula2 cam xsuke..but lame2...rasa ishk suka lah!
 cwl dah mula minat dekat kad ija..dgn personalty dia yg kanak2 rabena...
cara petuturan dia,,,
rasa nya kak ija mmg layak jadi roll model...
i loike u lah...



acct nak citer sal sumone yg cwl kenal...yg dulu xmcm tu..n skg dah berubah mendadak...

xpaham kenapa dia wat mcm tu..


apa dah jadi dgn dia?


acct this girl nie...dulu xmacm tu..pas dia putus cple,,,dia cuba jadi sumone yg lain....
maens dia berubah dari segi penampilan....ke arah yg kurang baik la...
citer dia cmni...dia nie mmg dari dulu cam sopan alim..juga la...then dia ada bf..
ok then dia org putus...n dia msih nk kjar2 laki tu..
dia tgk gf baru exbf dia seksi,free hair...pakai tube...n dia pon nak macam tu...
now dia dah mula pakai skirt ,tube n what eva...
tapi dia ttap x balik dgn ex dia...

so the moral of story perlu ke seksi utk pikat lelaki nie?

kadang2 bila tanya lelaki...
mesti diowg ckp....

dah free show ...tgk jelah....mana2 lelaki pon mesti tertgok..dah public...

so adakah korunk nk jd free show?

 even mmg lah yg seksi ni xsmstinya jahat,sosial..but persepsi org dgn kita...
mst org cam pandang rendahkan...
so rasa nya korunk nk ke kena pdg rendah?
nak ke di label perempaun murahan??

nak ke jadi bahan peeps???

&
 nak di bahang di akhrat kelak?
so renung2kan lah....


tibe2 tgah search gambo seksi utk dijadi entry dalam blog..tibe2 keluar gosip sal kak miera n lisa seksi...oh my idola..what hapen....kecewa 1 minit...





















pic from google....




sory kalu sape2 terasa dgn entry nie...
entry nie bukan untuk korunk je
entry untuk saya juga,,,,reminder to me also!

bye2

18 comments:

Anonymous said...

aku punya ex pon macam tu..seksi nak haram

☆ ★ e m m a N Y ☆ ★ said...

yer betul..

CWL wanie LovelA said...

sabo

CWL wanie LovelA said...

☆ ★ e m m a N Y ☆ ★ > :)

HALIM said...

kenapa letak pic heliza kat situ?? grrr!!
^_^

CWL wanie LovelA said...

halim> sbb heliza my idol

Capital A ♥ said...

benci dengan perempuan seksi.

CWL wanie LovelA said...

capital> sabo3

jia said...

tak perlu kowt..
natural je k.. :)

CWL wanie LovelA said...

jia > like

shinhyun_norbi said...

hope gmbr kita x jdi sperti cm ni lh .. ble tgk rse sdih dihati ..:(

Anonymous said...

hate 2 say lisa surhiani hipokrit women..

CWL wanie LovelA said...

shin isny amin

CWL wanie LovelA said...

anon > sabo

einz miszmessy said...

hehe....manusia berubah kan???

CWL wanie LovelA said...

einz> setuju

Anonymous said...

hye, ni 1st time sy singgah blog kamu..

even sy free hair tp sy suke tgk girl b'tudung.. cantik.. n b'harap menjadi spt mrk 1 day.. insyallah.. ;)

CWL wanie LovelA said...

anon> gudluck dear