May 7, 2011

salena gomez di benci ? justin ? demi lavato says GOOdbye to salena

ishk bila nengok salena gomez dgn justin mcm adik dengan kakak LOL sory~



salam...

 cwl nie peminat salena demi gomez lavato...but no depa NOT BFF anymore sob3!













demi say gudbye to salena....


nak tawu baca sini



Now demi ada kawan baru dia.... si  Miley Cyrus

 BFF baru nampak...hapy sokmo na..kwn dgn miley..mana salena ??
(watch video below – 1:35 mark!)
bukti diaorg xkawan dah...bila tanya demi..demi ckp tanya tylor swift ok..

bila tanya sal salena...

                          ''      Demi sharply replied, “Ask Taylor!” Taylor Swift, of course!!''


acct dia org kawan xkawan entah laa..sbb cwl suka tgk video demi n salena sama2 merepek sama2..ada yg ckp salena kian berubah dan kian sombong ye ke salena???

salena mmg lawa cute suka laa...

ADA yg xsuka salena sbb dia intim dgn justin (jb)....le
what eva loo...

SALENA DI BENCI SAMPAI ADA FAN PAGE LAGI!
ni antaranya la..







facebook skg di cipta utk unlike org..ok..ur r perfect..hua3


MB Sikap salena gomez ,menyebab kan fans yg bertindak sedimikian??
atau sebab jeluz dia rapat dengan justin??
kalu macam tu salena baik hang jgn cple or rapat dgn justin merosakkan karier je..hehhe...
suke hati ko cwl bagi arahan dekat salena gome yg the cute tu...cepok kunk!


lagi terkejut bila membaca nie...






OMG..salena suka zac tolak sbb vanessa?? ok salena syg kwn . mB...





o..O..OO


WLPOn ade yg xsuke or suke kad mane2 retiss tu..cwl sbnarnya kalu minat retis tu normal2 je..xde la fan sgt..semua retiss sama je..
takperlu kita benci org..
1 kita benci 1000 benci kita..so juz act norm peep..
common peep
buat sesuatu page lebih kuality uti di like...ok!


tibe2 nak tanya sal lagu

THE BLACK EYED PEAS -  WHERE IS THE LOVE ?

778 dislike...mb la ada sternk2 tu ayat dia mcm xleh diterima..but the mesage yg nk disampaikan tu..nmpk yer cam xsmp hehe..pas nie kite wat buton dislike je la hehhee...

LAYAN~


kad sini xde button unlike soryy

hehhehe.....

 button kumen je ade....so leave the cumment!

bye...

( jgn pening lak i watermark tulisan i blink2 nie hehehhe)

12 comments:

Amalina said...

HAHA, I hate selena gomez! Sebab dia dgn JB. SETUJU SGT! Dah mcm adik dan kakak, kite bako selena!:D

CWL wanie LovelA said...

bako3 kekek

nelly said...

hahaha ..kesian selena ~

CWL wanie LovelA said...

hehhe

shigellazoster said...

hehehe..... sokmo gitu.. sian2

CWL wanie LovelA said...

hehe

kusyi said...

alah! I pon x suke selena gomez..hehe.. xmaw selena dgn zac.. kusyi dgn zac oke gax..! hua3.. tp zac efron sesuai dgn vanessa hudgens only.. selena gomez! jgn gatay2 na.. :D

CWL wanie LovelA said...

hehhe salena skg gatay..

HattiepoedBelieber said...

Although Selena is dating with JB., I won't hate her..
'Cause Selena makes JB happy..
There are so many fanpage who hate Selena., but it's not because of JB..
Every celebrity has their haters..
And now Selena and Demi are still BFF..

Sorry., I don't really understand your language.. ^_^

CWL wanie LovelA said...

hehhe....tq 4 cument..ni bahasa melayu kalu chek nak tau.plus peneng.

HattiepoedBelieber said...

he.,???
terserah lah., tapi gak ngerti..

CWL wanie LovelA said...

HattiepoedBelieber> engak apa2 dong..aku ngomang nya cumanya jangan benci sama orang...maaf lah si ,jika dedek engak paham sama ngomongan ku...ini bahasa malaysia dong...( cwl speaking indonesia)
peace no war..indonesia kita temanan yuk!