May 6, 2011

suda....aku bukan posman abang aku..

salam...



OK NI BOYFRIEND BARU I.....


HEHHEHE...

TIPU JER!

 ni laaa brother kita...skg dia dah gemuk ha2...
smenjak2 tgah bahagia bercintan cintun..hehe kalu dia baca habes kena sekeh kepala..kekke...

pembuli,pelawak,pengusik,pengacau,
also 
my bodyguarD jeng3!

ayat my brader ni kad membe2 dia...

  sapa kacu2 adek aku,ngorat2 ke..siap hgpa aku belasah...


ok 



balik pada cite asal..masa abg cwl form5 cwl baru form2 mcm tu la...
satu skola dgn abg...pastu cwl selalu jadi utusan a.k.a pos woman abg...
jadi tukang smp surat cinta oleh peminat2 abg yg xhensem tu!

google pic..


ok la xpaham la..apa yg gurl2 masa tu nmpk hensem sgt kd abg aku ..tapi dia jambu tu cwl ngaku la..kan hehe...pas tu bila dia main bola mesti ada gurl2 tgu kad blkg pggl nama dia wan wan..aiya geli seyh fanatik dgn abg aku yg xhensem tu..pas tu cwl mas tu form2 lepas2 gurl2 yg minat abg tu tau cwl ni adik dia smua wat baik selama ni xpenah baik pon ..dan2 jadi adik angkt lah ,belanja makan ,kata cwl comel lah apala...sebenarnya ada niat lain...ada satu sis tu dia beli cwl cekedis masa tu budak2 amek jela..kan..igt ka free..rupanya2 dia suruh bagi no hp abg aiya...
pas tu pesan kad cwl suruh bagi surat dekat abg...kirim slaam la,kasi hadiah la..busan2 sikit2 owg minat abang ja...


ada stu kes

mula2 cwl dapat satu surat dalam beg cwl xtau sapa buh...cee akhirnya igt ke surat cinta utk cwl...cee akhirnya ada juga peminat aku..smbl gelak rabit2...
tibe...tibe  buka surat tu......

TO WAN MY LOVE..

BENTAK HATY AKU IGT KA SURAT CINTA UTK AKU BARU NAK FEELING SMBL2 WAT MUKA INOCENT EH..EH SAPA BG SURAT NIE...
TAPI SURAT NI MILIK ABG...CWL KOYAK2 BUANG..IGT SAYA POS WOMAN KE..ISH!
HEHEH!
(KEJAM)


pas tu,baru2 nie jumpa cwl kad mana2,,eh abg sihat ke? kirim salam kad dia eh...
Abg wan guna hp no mana suda,..der...der...
aku bg no thp hindustan mana kad sis tu,,,heheh..jahat punya adek...


the moral of this story acc from the stat..is

one word..one...word..

saya bukan poswoman heheh..k!


bye3!



6 comments:

`*•♥•r i n a (◕‿◕✿) e u r i n a..❤.•*´¨ said...

hahhaa.. klakar.. kira hensem la tu abg cwl sbb ramai sgt peminat..

CWL wanie LovelA said...

dulu2 hensem la.skg dah gemuk dah xhensem!

cinta siswi said...

siswi nak kirim salam jgk blh tak??hahaha..siswi pom kena cm CWL jgk..tp bkn abg..sepupu..hoho..

Munirah said...

haha..pos woman jadinye :P

CWL wanie LovelA said...

cinta siswi heheh ada2 ja

CWL wanie LovelA said...

munirah tau xpe