Jun 26, 2011

aik BLOGING pon rasa masam manis pahit???? kau mkn blog ke?

SALAM.....




HAI hui ya hoi......
uluitapaikakai....
 HEHE.....
OK...STOP CWL...back 2 normal....
huh........
 
ok selama korunk bloging.....setelah rasa pahit,manis dan masam bak kata abg ben...

 semalam ada adengan mintak padangan n nasihat dari abg ben hehe..sumber insprasi..

KORUNK ANTARA 3 RASA NIE? YG MANA PALING KORUNK RASA ...
MANIS?
MASAM?
PAHIT?

So kad sini semua ada cerita masing2kan...TP ni apa cwl punya pdgn jelah..

KES ANON YG BERLUAR-LUASA...

BG pendapat cwl cik anon pengecut..kalu ada apa2 xpuas hati..just ckp elok2 direct..ni mai2..u xbagus la..u ni harap muka je lah..u ni apa lah..apa kata u just ckp betul2 n state u name..mb dgn cara kita sesama bloger dapat naik kan kita...kan?
tp ada pulak ..yg kena hentam..asyik2 kena hentam dgn cik anon ..sikit2 buka blog dia cik anon hentam da..ye lah tu style dia nak tarik perhatian kan... 
BUT.,...jangan korung sendry JADI CIK ANON DAH lahkan....
hehhe....

BIAR LAH SIKIT FOLOWER ASALKAN RAMAI READER...BUKAN KAME RIDERS...
 
ini ..YG..selalu di tekankan oleh otai2 bloger.....
adik dgar sini adik...biar blog kita xramai flower ....tapi ramai reader ..jgn kita gila flower ye adik...
haaa amek kena sebijik...tapi tu realty tapi kalu kita tulis berjela2 folower byk..tp xde yg cument...xguna gak...


RENDAH DIRI ...YUYU ZULAIKHA PILIHAN HATY..heheh..

dalam2 byk bloger ..cwl tetarik ngn yuyu..dia nie wlpon top..dia xsombong kud...semua entry2 dia rendah diri..xde dia asyk nak membanggakan diri..ygplg best dia aggp folower itu kwan..n plg teharu ..kalu dia ada masa smua coment dia balas..smua blog dia terjah..that y i adore dia..:P

selain yuyu bloger yg cwl suka..ABG BEN.KAK NURULBADIAH,AND MARIA ELENA...




korunk lak???
 
ok lah cwl nk p beli....rantai kad butik maya....
burung hantu mata bolat + cute....
korunk kalu nak boleh klik sini.. 
@  
 
banyak lagi barng dia ade.....


daaa...

tq yg mengomen akan ku belanja mu makan tempe cicah budu k..hehe


6 comments:

Anonymous said...

saya anon..dan saya setuju haha

CWL wanie LovelA said...

hehhee

IEQAH said...

wahhh kita pn setuju laaa..
kita pn suka yuyu n badiah lai :)
okk patlaa belanja budu cicah tempe..

fazu said...

saya stuju..ada jugak yg bangga diri n perkecilkan blogger lain..dia bangga sebab trafic tgi tapi perlu ke bangga trafic tgi dgn m`gunakan entry yang memperlekehkan org lain..anon2 tu kadang2 tengok cam lawak pulak..haha :)

CWL wanie LovelA said...

ieqah :)

CWL wanie LovelA said...

fazu :)