Jun 27, 2011

anon tak suka singkatan dia tak paham..... :p

salam....

cwl lepas ni kamu jangan wat shorfom lagi..nanti orang tak paham....


i'm try to be someone..sory but i 'cant..this is my entry..n this my lovely blog..tq


jawapan cwl utk dia..


mesti blog anon ni hebat tak pernah short fom teringin nak tgk....



kepada cik anon tq very much.saya akan perbaiki..mungkin awak tak paham ...
sebab awak bukan oang utara kud....
dalam entry cwl kebanyakkan loghat utara...tak pandai nak skema-sekamatic...
but cwl terima nie sebagai kritikan yang membina..
cuma i hate anon...pengecut....
just show your self then tegur..itu lebih afdal..

cwl rasa setiap orang ada cara penulisan dia sendiri...
ada yang bahas diri dia sebagai aku,kami,a.k.a or exct...
setiap blogger ada cara penulisan dia sendiri...
takkan semua nak sama kud...tak da lah identiti sendiri..tapi takpalah.
maybe shortfom cwl mmg tak faham langsung sampai orang baca tak faham and tak boleh komen sebab tak faham kan... :(

TAK pe lah cwl terima je lah kritikkan tu...jangan gatal-gatal nak shortfom lagi..
kalau buat juga???

AKU PUNYA BLOG AKU PUNYA SUKALAH..hehhe...


cuma disini nak cakap...

TAK ADA MANUSIA YANG TERLAHIR SEMPURNA....



tapi tiba2 cwl teringat bukan JANGAN BERSEDIH ..LA TAHZAN...

ADA SATU AYAT DIA Macam nie.tapi cwl lupa-lupa...

''janganlah cuba mengkritik orang lain sedangkan kita melakukan hal yang sama....''


apa-apa pon cwl hapy dengan hidup cwl.... :)