Jun 25, 2011

kena hentam sbb dituduh xfolow blog dia??? aiyaa

salam....

entah lah...datang2 org yg entah siapa xberani link blog dia....cakap jgn jd penipu???
woooo.....
kesnya..dia kata kita xfolow blog dia....
semalam cwl punya GOOD MOOD...dtg blog org g lah folow2 balik cuz ada yg ckp sy folow2...yg tertangguh tu cwl p lah folow balik kan...

BETUL CAKAP MARIA ELENA...jangan tgk folower nanti anda jadi RIAK...

DAN 

JUGA BETUL CAKAP

YUYU ZULAIKHA.....ramai folower xsemestinya blog dia bagus lebih kurang mcm tu lah ayat dia..xbapa igt,,,,hehe....


tah lah semenjak folow guna google account xde owg nampak ke yg cwl folow balik??? huh..sebal betul dia penat aku folow blog dia..tawu un folow balik..
mb line kad tmptcwl xcukup kuat ka...huh..
mb banyak folower penting kud bg dia....


bagi cwl cuba anggap FOLOWER tu kawan..kalu dia ckp folow tapi tiba2 xde...ckp lah elok2..pas nie nanti dia g jengah balik..n folow balik...

BUDI BAHASA KAN BUDAYA KITA....



tapi jangan jadi mcm nie.....dtg2 serang terus....


sory if dah folow tp xde tp jgn mai marah2 ckp baik2 kan boleh...sambut lah seruan kerajaan ...hormat menghormati amalan kita...


TAK ADA MANUSIA YANG TELAHIR SEMPURNA,,,,KAN???


so di sini cwl mintak maaf..cwl pon kad mana kesilpanya bila dah folow tapi ...xkeluar kad folower korunk..kalu terjadi mcm ni inform cwl.. i will chek n folow back...


tq all... need feedback...!




20 comments:

einz miszmessy said...

sabar...tu yg terbaik....biar la dye nak kata apa pun but if btl kita silap maka perbetulkanlah....

mamat said...

huhu..relax la..manusia...biasa la tu..
kalau kita keja..mana la kita sempat nk follow balik btul x?..
mana yang sempat kita follow tu..kita follow la balik.. :D

Roti Telur said...

hmmm.. budi bahasa budaya kita ;)

Jeal said...

wah..
mungkin dia blogger pemula. sabar aja kawan ^^

by - ur friend from indonesia

CWL wanie LovelA said...

einz miszmessy tq syg

CWL wanie LovelA said...

mamat> betul mamat :)

CWL wanie LovelA said...

roti telur> :)

CWL wanie LovelA said...

jeal> ye sahabat :)

EYFAalias said...

ni mesti budak gila followers ni. ehhehee

EYFAalias said...

opss! lupa nak bagi tahu. eyfa amek banner awak ya :)

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/

CWL wanie LovelA said...

eyfa > hehe ok

Areliff said...

ade gak kan manusia giler folower adehhh..

CWL wanie LovelA said...

arekif ada tu terkezut

shiffa said...

haiyoooo . manyak sakai doh itu orang . =..="

A retarded kitty said...

'followers banyak buat orang riak'. Betul.

Budak kat shoutmix tu teringin nak follower banyak macam mu la tu.

kekkee

CWL wanie LovelA said...

shifa> tu lah

CWL wanie LovelA said...

kity> kalu ramai folower xde reader xguna juga kan

mojako_ila said...

alalala..2 pon jd hal..klaka la..nmpk sgt tgila2kn follower..hehehe..sabo jela yer cwl..

Anonymous said...

hei :) CWL , kadang2 sy tak paham la ape CWL tulis pade blog ni sebab singkatan dan ayat CWL kurang difahami . sy suka baca , tapi kadang2 macam tak paham jea . hmm

CWL wanie LovelA said...

yea anon awak memang hebat mesti blog awak mantap kan :)