Jun 13, 2011

lelaki lebih suka luaran..

salam...

sesiapa sentiasa akan tetarik benda yang cantikkan...??
tapi adakah cantik luaran menjanjikan kebahagiaan???

 
 pic from google....
not at all lelaki mcm tu lah....but 99 % mungkin mcm tu..cuma kemungkinan..jer..lex der jgn marah..
even lagi tu dah ada awek...ada awek cun sikit mula nak ayat len...bukan cwl ckp membe2 yg selalu luah perasaan ..

lelaki ni masa xdapat terkejar2 bila dah dapat slow..nak tak nak jer....
 ( mula keluar ayat dikong2) ceehhh hampas...
balik story tadi....

nak share satu story..kisah benar yg berlaku dekat membe PLKN satu are pulau pinang...pulak..dulu lah...

emmm nama samaran je lah...cik ct nie owg dia badan besar lah..kan...bg cwl di cumil je.n yang penting perangai dia baik sgt... lemah lembut and sopan,santun..dia cple dgn satu dak laki kira kad setahun n kebetulan satu plkn pulak...pas tapi biasa lah lelaki tu memberi harapan kad dia...lelaki ni pelik kalu xsuka bg harapan bengang toll...

cwl xsuka sgt lelaki tu sbb suka ayat pmpuan lah...tapi cik ct syg punya pasal pcya habisss...cinta mati katakan..even laki tu kawan dia sekadar nak duit ja..one day lelaki tu asyik duk kata dia gemok lah...bukan taste dia kena kurus lah apa...hello kata cinta mati asal xterima seadanya..kalu syg terima lah seadanya..awak tu pon bukan elok sgt pon..nak mtk2  jadi mcm idaman awak..dan kamu xda hak nak menghina orang.. cee cwl yg bengang lak..

pendek kata laki tu mtk brake bg alsan yg xmunasabah ...kata mmbe xmemahami dia.so membe tu pon nanges lah masa dalam dom..ye la lelaki tu mtk brake masa kad plkn lagi tu..n cik ct ni salhkan diri dia..dia igt lelaki tu tgglkan dia sbb dia xmemahami..nak jadikan cita  pas habis plkn lahkan..ALLAH tu maha kuasakan nak tunjukkan kebenaran...lelaki mmg kantoi ada gurl len...yg xbestnya dia cple dgn membe plkn juga..

pas tu cik ct tu msj smp aty awak tipu saya...then laki xguna tu jawab..

SEBAB KAU GEMOK....

lebih kurang mcm tu lah story dia....

now skg dia dah jadi awek cun badan slim gila..usaha tangga kejayaan...and dia cakap dia kurus bkn sbb laki tu..ni sbb dia usaha dia sndry xde kena mgena ngn laki xguna tu.mmg rasional pemikiran dia..sokong sgt2!

now lelaki tu duk tergila2 membe cwl balik..tau sbb apa??

konon awek yang dia duk kata cun melecun tuu..tipu dia and tinggal dia..
tuhan tu maha kuasa.main perasaaan orang pekena org ko kena alik lah..lauu ko nk jilat ludah balik..mmg padam muka cik ct xmoo kau darh..
baru dia nak kenang pasal sayang...dah terlambat kod...

the moral of story...


Don't judge a book by its cover

luaran xmenjanjikan dalaman dia cun juga...jangan nk cun2 jer...hehhe...


wasalam...




1 comment:

..::warna::wanie::.. said...

u deserve better cik CT...:)