Jul 5, 2011

alangkah indahnya joging kalau terjumpa


salam..

entry pendek dan ringkas ...

korang..korang...korang...


 nak tanya pakai cantik-cantik,makan sedap-sedap,banyak duit,cukup ilmu....tapi
KESIHATAN KORUNG CARE TAK?

tAK semestinya slim korunk sihat?  
tak semestinya korung gemok or kurus korung tak sihat..
korung sendri manage healty life dalam kehidupan korang..
pendapat cwl setiap orang mesti ada sport dia sendiri untuk kesihatan korunk k..
kita sebagai manusia hanya berusaha bukan beharap...k!

disebabkan keja part time cwl cuma cuti hari rabu so..hari rabu cwl selalu joging..bukan sebab nak kurus..sbb kesihatan yang baik..hirup oksigen sbb asyik hirup asap ja..
totaly nak muscle dekat kaki :p

cwl tak paham kena cwl kepit badan mcm tersepit ja...what eva..


bukan nak belagak bukan nak puji taman tasik taiping memang paling best nk wat aktv riadah..
sapa yang datang taiping mai2 try wat aktv riadah kad sini ya...
cwl hanya mampu lari kad bukit D.o SAMBIL USHA...anak d.o naek moto besar dia wrooom3...
ensem juga lah anak d.o ..bole lah..



lihat lah badan ku yang kerepeng....buject ayu bila nampak mamat encem joget...eh bkn joget jogeng :P

nak minat adik beradik kembar....zaquan2 tuu..dua-dua dah kahwin..sorang dengan ayu raudah sorang dengan rita rudaini...tak palah safee sali pon jadi lah...mana tau joging2 jumpa dia sambil pakai baju bola nie...waa...bole lah cakap abang mintak autogrf...ke kad baju :P ..kalu baju padani lemak r aku nk suwuh dia sign..


safee sali....

tak dpat safee ..amirul hadi pon jadi lah...:P

ok lah merepek sudah..selamat menjaga kesihatan korang! 
bye.





6 comments:

cinta siswi said...

hehe..siswi suke jogging gk.tp kejap jela..sebab punctured..haha..prefer to fast walk..=)

Maya Lisa said...

cwl. Maya minta tolong cwl.

Tolong Maya pilih gambar yang terbaik ^^

Tolong ye ^^

http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

CWL wanie LovelA said...

:)

CWL wanie LovelA said...

ok maya

♛ AR the annoying said...

Saffe Sali pun dah kawin. #fact

CWL wanie LovelA said...

:( sedih safi dah kahwen