Jul 19, 2011

ANON KEJAR SAMPAI DI SHOUTBOX!

SALAM~


ini lah anon tu yang mengejar cwl sampai shoutbox~


alkisahnya...


cwl ada wat entry dan entry mb tersalah letak penanda wacana ...
mula-mula ok lah dia tegur .ok cwl kata  tak pe nobody perfect dalam penulisan
dia tak puas hati lagi dia still ..still komen..acct cwl malas nak layan dia..buang masa.
tapi spanjang cwl bloging anon2 tegur sekali je tak penah lah kejar sampai shoutbox hehhee....
cwl kata kad anon juz moved your self...ye la blah la hehhe org lain tak kecoh pon aku salah tulis dia kecoh gila~
kononya dia macam nak bagi tau cwl dah wat kesalahan besar lah ibarat langgar kucing :P

yang tak tahan dan gelak tu cwl dah private tak nak bagi anon komen tapi dia sanggup cari kad shoutbox! padiyapa betol!

herm itukah menegur? menegur ke mencari GADOH?

surat cinta untuk anon yang bajet nyewwwwwwww!

  • saya tak da masa nak layan awak pliz3 jangan lah duk main komen2 lagi..
  • awak bukannya menegur awak dah cari gadoh tu..jum kita gusti!
  • nampaknya dah tak boleh komen? apa kata awak guna lah ID blog awak takut ke orang tahu siapa awak?mesti lah ta berani
  • kalau niat nak menegur guna lah id awak asal nak jadi anon?takut lah muka dia terpampang kd blog cwl..he3
  • saya bukan EGO tapi menyampah ayat awak yang macam tak pernah wat dosa~dia nak bg tau cwl jahat sgt ler..
  • boleh blah dari blog aku tak duk mencacat kad sini buat apa?

tegur sekali dah lah..nie tak puas hati duk komen-komen bila pvt tak mau bagi anon komen cari kad shoutbox pulak....tu bukan nak menegur tu mencari gadoh dah..yela saya dah terima apa awak cakap ..awk nak apa lagi? herm...

cik anon mcm nilah saya pun mintak maaf lah.cuma buang masa jadi anon jadilah diri awak yg dtg menegur.saya manusia biasa awak tak boleh nak saya ikud cakap awak.awak tak suka awak boleh moved dari blog saya.  sekian~



p/s : benda apa paling teruk anon yang pernah datang blog korunk?

15 comments:

Puan tia said...

eh kita pon ade byk ..heheeh mls nk layan ..ade stgh kita publish komen dia ade stgh lak kita xpublish sbb rase mcm maruah kita ni dipijak2 lak..

yg best xbrani woo letak nama ..

Ku Azhar said...

btl tu! if u don't like..simpan je utk diri sndri...klau nk tegur blh tp tegur dgn berhemah..xperlu ulang 2,3 kali...dh cara penulisan kita cmnie..biar la :D btl x?

hmm..nk kcau shout and follower widget jap :)

CWL wanie LovelA said...

puan tia> betullah kita pon ada maruah

CWL wanie LovelA said...

ku azhar> setuju :)

SPEK HITAM said...

lex. aku pun mase blog lamer selalu je kena kejar gan anon ni, aku wat lek wat tak tau je last2 die gak diam, huhu. sabou ye :)

CWL wanie LovelA said...

spek> saya relax je..dia yg gelabah heheh

Amanina Azizan said...

Waaa..dh mcm secret admire lak..

btwy an...mcm cwl ckp lah an..nobody is perfect tegur skali dh lah..nie nk tegur bnyk2 kali mmg melampau...

tp ape bole buat..manusia..ehehe :D sabor je lah

Nurfarahana Abdul Aziz said...

anon camni>?...cepuk je..

CWL wanie LovelA said...

amanina > sabo je lah heheh

CWL wanie LovelA said...

nurfahana> ikud hati memang

cik najihah said...

alahai...main kejar2.pulak..
lepas x dapat kat shoutbox kat mane pulak die nak komen kan huhu

Abang Stalker said...

haha..blog abg pun anon x bole ske2 hati ludah.


mmg x pnh kne la.smpai la ada sekor yg berani.dia siap bt acc google tu semata2 nk ckp....


"ni blog lucah ke?x senonoh"

benggong..ntah celah mn la yg lucahnya.wawawaaa ;))

CWL wanie LovelA said...

cik najihah> dia bajet tu ta bole blah

CWL wanie LovelA said...

abg> hehhe naseb badan hehhe

da'da'da'shida said...

adoi...mcm2 ragam manusia ni kn...redah je dear... =p