Jul 8, 2011

cikwanielovela saya bukan retiss to hantu tak de muke a.k.a fake~

salam....

entry kali agak gelabah burung puyuh tp hakikatnya..i nie cool!
alamak ...benci tol bile demam nie..moh kau demam moh....tensen2..
siapa nak cik demam nie hamek lah.. huhu...cik demam p maen jauh2 nak update entry nih..

p/s:  hahaha perasan jadi cover girl jap blurp...mimpi jelah nak jadi cover girl mahupon model majalah :P


ok lah this entry khas untu fake..
(sebenarnya dah malas nak bincang isu fake rasa dah letih,
sbb aku sedar aku tak hawt tapi ada juga wat fb guna pic aku )
but apa bila dah ramai rakyat jelata bertanya kepada beta mood perasan princess...

ok lah...ramai yg tanya sis relax je isu fake nie?
my answer: oh yeke?sy mmg cool :P

wei hang tak kisah ke orang guna DP fb pic hang?retiss lah hang laa ni...
my answer: oh yeke...saya bkn retiss...

cwl ada berapa acc fb?

soalan saya kepada fake.....

  1. seronok ke guna DP orang lain? tiada org yang lebih layak ...sbb saya nie tak cun pon & bukan retis..
  2. adakah kita dua jasad satu badan?  atau kamu kembar saya yg memiliki pegerakan dan pakaian seumpama saya..?KALU BEGITU SAYA INGIN SEKALI BERTEMU KAMU..
  3. dimanakah kamu simpan muka kamu? kamu tiada muka kah?adakah kamu monster hijau bermata satu?
  4. kamu tak puas hati ka dgn saya? apakah yang kamu dapat? P/S: KALU GUNA DP AKU DAPAT DUIT OK GAK mai share sikit...
  5. kenapa kamu tergewdik post sehingga menunjukkan saya begitu gewdik ? mmg sy gewdik tp tak de sampai tahap merla..
  6. adakah kamu bercita-cita merampas MR.H saia? tawu lah MR.H i kacak :p
  7. boleh kah kalau kamu jadi fake biarrrrr CERDIK sedikit...? sbb sy bukan orang rusia mahupon tggl di balik pulau...
  8. Perlukah kamu menyatakan ada orang lain guna dp kamu sedangkan kamu lah pencurinya?
  9. kamu tiada perasaan malu kah? @ kamu mmg dilahirkan begitu tiada feeling?
  10. saya tidak pernah post seperti terdesak hendakberlaki serta melayan.....itu bkn sy! IM STILL YOUNG 2O YEARS OLD.. ta pikir bab kahwen lagi ...


  10 soalan maut bila aku hamuk rasa nak hemot ja muka dia..eh eh ta bole nanti muka dia hemot dia ta de muka pulak :P

penjelasan ringkas ini bukan fb cikwanielovela.-:


 jika korang jumpa mereka kirim salam and klik sbg spam tau :) 

sesiapa yang nampak orang guna my DP selain cikwanielovela inform yea...tq yg inform sy setakat nie... 

 sebenarnya malas nak cakap pasal fake dah orang bising2 tanya..kata i nie cool ..diaowG tak tgk i cooling lg hehhe...


apa pendapat korang...

muka buku dicipta untuk orang yang ada muka ....

tetapi mereka menggunakan muka orang lain sb DP??answer plzz!

12 comments:

Anonymous said...

ALAMAK SAYA TAK DA BLOG NAK COMENT.SEBAB AWAK CANTIK _RYZAL_

CWL wanie LovelA said...

hehe ok xpe..mana adew

cik najihah said...

wah..mesti pemes hihi sebab tu ade fake acc

CWL wanie LovelA said...

cik najihah xde maknanya pemes...muka xde rupa mc org pemes

EYFAalias said...

wak suka fake! grrr! btw, jom join contest eyfa nak? :)

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html

Miss Y and Her World said...

paling suka soalan no. 3 tu.

diorang jadi fakers sebab tak boleh nak jadi awak yang sebenar. so pathetic. get a life lah, fakers.

Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya

CWL wanie LovelA said...

hehe :) suka pula eyfa

CWL wanie LovelA said...

miss y..baik jd mis y hehe

cik bubu said...

cwl sayang , terbaikk ah post ni suke ^^ like like !

bubu pun kena jugak benda nii haihh , tak paham betul . bubu lagy la pelik sbb cwl atleast ramai org kenal . but then bubu biase2 je baru je kott buat blog tahun nii , tu pun org nak buat fake jugak , tah ape2 tah huhu .

kitee cool je kan cwl kan kan ^^ hee
bia Allah yg balas perbuatan diorg :DD
AMINN!

love u ~

CWL wanie LovelA said...

mana ada org lg kenal adik tau...sis baru 5 bulan lebih bloging...len adik akak si bubu ni popolar

qi said...

hehe.. kelakar nye entri kamu ;)

asal nak follow tak boleh ni.. jum follow sy.. huk2 (muka tak malu mintak follow :p)

CWL wanie LovelA said...

:) ok qi