Jul 3, 2011

ciri-ciri lelaki idaman cwl

salam.....



semua orang ada ciri-ciri lelaki idaman..semua nak yg kacak,kaya,,,,perempuan normaly lah tu..

tapi tak semua dapat apa yang dia inginkan...

mmg cwl tak nak yang kaya tak nak yang kacak janji dia syg cwl lebih dari cwl syg dia..hope so..but apa yg perempuan nak dalam perhubungan mesti lah kesetiaan dan menghormati pasangan kekasih .ok lah rasa dah besyarah pula..lelaki cwl idam kan hehe..



SEORANG LELAKI YANG SOLEH



Menunaikan solat dan pekara yang wajib.bagi cwl sebab one day bila kita akan berkahwin dengan dia ,dialah kena memimpin kita dan anak-anak kita betul tak? so cwl suka lelaki yang macam nie...tahu akan tanggungjawab dia.


MENGHORMATI ORANG TUA


lelaki yang menghormati orang yang lebih tua darinya sudah tentu lelaki yang menghormati dan taat pada ayah dan ibu dia..dan tentu automatik dia akan menghoramati mak ayah kita juga betul tak. <3

BERTANGGUNGJAWAB& MENGHORMATI DAN MENJAGA PERASAAN SAYA :p
 cwl copy kad google.ntah tetarik dengan pic masa search lelaki b.jwab :)

ye lah pentingnya lelaki yang tau akan  tanggungjwab dia...
jangan bila dah kahwin kita pula kena tanggung dia and dia lepas tanggung jawab dia sbg husband.
menghormati tu pon penting juga sbb skrg nie  jarang jumpa lelaki yang menghormati wanita kan.
yang ada  semua cuma nak ambil kesempatan je...
selain tu dia juga mesti menjaga perasaan cwl dan tak sakitkan hati cwl sebagai awek dia.


SAYANG CWL LEBIH DARI CWL SAYANG DIA...

nie pesanan mak sendiri..kalu nak cari lelaki biarlah lelaki tu sayang kita lebih dari kita sayang dia.
macam mak nora elena pon pesan.so girl jangan cari lelaki yg kita syg ja..
cari lelaki yang sayang kita tau !


MENGUTAMAKAN CWL DARIPADA KAWAN...

biasalah lelaki sanggup mengutamakan kawan-kawan daripada kita.kadang-kadang kita sebagai perempuan terasa lah juga bila boyfriend tu asyik melebih kawan.sedangkan kita awek dia..dengan kita wujud tak wujud ja.tambah-tambah kalau dengan kawan perempuan .kalau dengan kawan perempuan tu bukan main kalau ajak keluar semua no hal tapi  kalau dengan hampeh kena marah dengan alasan nati lah you asyik desak tu petanda tak baik lahkan...then bila kesusahan baru cari kita.so kalu cari bakal suami cari yang mengutamakan kita dari kawan .:P


PANDAI BERMAIN BOLA <3


cwl suka lelaki yang pandai main bola ..entah kenapa cwl suka usha dan tengok lelaki main bola hehe...
hehe.. :P
mmg niat dihati nak pkwa pemain bola sepak...

SEORANG LELAKI YANG KEMAS TAK HENSEM PON TAK PE..

 mana-mana peremuan pon suka lelaki yang kemas.automatik nampak diaowg nie pandai urus diri...
dan automatik nampak kegantanganya :P
tambah man in suit :)

MENERIMA CWL SEADANYA


terima cwl sedanya..kurus kedenking ke,kegemokan ke terima dan sayangi saya jangan mintak saya jadi someone yang awak mimpikan biarlah saya berubah atas keinginan saya just suport...
sebab u pon not perfect too.

SERIUS DALAM PERHUBUNGAN


serius dalam hubungan dan tak menjanji dan memberi harapan plastik.
orang cakap lelaki kalau dia serius dengan kita dia akan bawa jumpa mak ayah dia tanpa dia suruh.

SEORANG YANG MEMAHAMI...


memahami perasaan cwl..what i want n what i feel rite now...


seen aku baru 20 years old...malas nak pikir cinta..entah kenapa...
ada jodoh ada lah..
rasa nak mencintai Allah s.w.t ja skg nie..sbb cinta sesama manusia menyakitkan ..mcm yang cwl lalui..better love ALLAH S.W.T only...

korunk pulak ?
need feedback..<3

5 comments:

aisya said...

tak nak yang lain... nak mcm En. Barney dah cukup. Insyaallah.. =)

Luqaz™ said...

saya la tu..sume d ats..hehehe.. tp,, 1 je.. x reti main bola..hahaha =P

CWL wanie LovelA said...

aisya >hehe

CWL wanie LovelA said...

luqaz > :) hhehe

uzAy said...

wahhh ! cweet2 . nk lelaki idaman cmtu gak . hee :D