Jul 24, 2011

Girls korang jangan Pikiaq sal lelaki sgt ler !!!

salam




credit : Nelly Strange
Perempuan gaduh tarik2 rambut, tarik2 baju, tampar sana terajang sini, sidekick sana smackdown sini, terpekik sana terlolong sini, memalukan sana menyedihkan sini semata-mata berebut pakwe.
*sedang pakwe itu santai-santai keluar dgn rakan lelaki lain, mulut berkepul asap rokok disamping mata melilau usha awek cun lain*



ape...yang ternyata memang membuktikan lelaki suka enjoy dari serius relationship...

rasanyer semua penah rasa kud? gadoh3 dengan dia...dia wat deek.tak peduli tak heran pon 
kita..siap mengedik mengusha girl len adalah...lelaki oh lelaki..tak semua ...tapi 99/100


so selalu kita sbg perempuan selalu risau..pasal perasaan dia tapi yang diaowg buat entah...leh lepak2 ngn membe..

aku tak nafikan yang lelaki lebih sayang kawan dia dari awek.
berbanding perempuan yang sayang balaks dia dari kawan2!

so girl?

  • kenapa nak susah hati pikir dia?
  • kalau dia sayang dia akan cari kita!
  • ingat kumbang sekoq!
  • alaa..bukan hensem mana pon pgai pon xsupa bikin buat apa nak suka lagi?
  • jangan biarkan lelaki menindas kita!
  • kita pon boleh enjoy lepak ngn kwn2 usha balak len tapi aku phm kita perempuan yg jenis setia bukan PLAY!
  • dia tak amek powt sal engko wat ko susah nak amek powt sal dia!
  • mencintai ALLAH.S.W.T lebih terasa nikmat percayalah!
pesanan ni juga untuk aku..!


16 comments:

zareliqa afiqa said...

yeah~ right...like this entry, :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

zareliqa ngeh3

awanis said...

betul3! lebih baik cinta pada yang 1..dijamin happy :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

awanis > yeahhh!

kaizen said...

same jer ngan pompn...

belogkiter said...

emm.. betul...

iPai said...

carilah lelaki yg hargai wanita sebaik-baiknya ..

H.J said...

saya tergolong dala 1/100 tu...haha

cik wanie Lovela (CWL) said...

kaizen> lelaki je :p

cik wanie Lovela (CWL) said...

belog kiter :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

ipai > ok

cik wanie Lovela (CWL) said...

h.j > hahah ya ke

cik najihah said...

betul sangat..
x payah sakit2 kan pale pikir pasal depa..tah2 dorang x pikir pon pasal kite kan

cik wanie Lovela (CWL) said...

cik najiha yeah!

Abang Stalker said...

hamboii..berdas2 lelaki kne.hahaha :))

xpe la..abg x terasa lgsg sbb abg x pntgkn spe2.

Allah,parents,penting wajib la kn.

gf n kwn2 sme level.spe nk jd gf abg trpksa la trm.sbb abg mmg mcm ni. :) klu gtaw awal2 kt prmpn tu xpe la kot.dia akn memahami.

cik wanie Lovela (CWL) said...

betul3 abgku