Jul 2, 2011

kami suka tengok perempuan chantek!

salam...

Nafsu mengatakan perempuan itu cantik atas dasar rupanya. 
Akal mengatakan perempuan itu cantik atas dasar ilmu dan kepintarannya. 
Dan hati mengatakan perempuan itu cantik atas dasar akhlaknya.
 
cwl suka tengok perempuan cantik nie...kdang2 rasa mcm nak jadi macam diaorangkan.ye la mana-mana perempuan  nak nampak cantik kan? semua nak jadi cantik .tetapi setiap orang yang mempunyai kecantikkan mempunyai kelemahan masing-masing.ye lah tak da manusia yang telahir sempurna kan..so kalu cantik mb dia kurang berahklak mungkin dia cantik tapi kurang pandai...kan.biasalah tu manusia sentiasa melihat dari sisi kekurangan seseorang yang mempunyai kelebihan....
Bagi cwl sesorang mempunyai kecantikan tu sangat bertuah..hehehe suka tengok diaorang nampak mcm life diaowg perfect ja..TAPI cwl prefer suka WANITA CANTIK PLUS PANDAI..itu akan nampak lebih sempurna contohnya,fatin liyana,lisa surhiani,kak nurul badiah lai ,HELIZA HELMI my idol hehe..and banyak lagi..bagi cwl diowg nmpk  perfect dari segi percakapan mengawal keadaan so sbb tu cwl suka cantik dan pandai..hehe sbb tu cwl hope dapat jadi mcm tu pandai dan automatik nmpk cantik heheh..
 
fatin liyana.heliza and lisa..suka sbb diaowg bijak dan nmpk perfect almost hehe...my opnion je lah...

Tapi jangan lah kita hanya cantik tetpi tidak berahklak betul tak? 
kadang-kadang kita kena besyukur apa yang ada untuk kita ...
mungkin ada hikmah di sebaliknya...
mungkin kalu kita cantik kita kan jadi riak n lupa diri so semua ada reward disebaliknya...betul tak?
dan 
kadang-kadang biar lah kita tak cantik tanpi kita berahklak mulia...:P


 cwl suka semua perempuan2 cantik....

mcm kak nurul,cik epal,maria elana ,yuyu..diowg semua ada kecantikan msg2 dan kelebihan yg unik ..bg cwl diaorg ada aura tersendiri cee...love them <3 
 
 antara blogger cwl kagumi cantik,pandai,berahklak and banyak lagi acct..
 saya harap saya dapat jadi macam mereka hehhe...berakhlak,pandai dan cantik :P
:)
mcm cple tak? 
gambar nie tak de motif.ni gambo dgn adi era fm masa tu kebetulan pakai baju hijau mcm skuad era pula :P
 need u feed back...
kamu nak jadi permpuan cantik yg berahklak? pandai atau cantik semata-semata? cee pilih...

10 comments:

suriani sakura said...

same la sy pun suke tgk pmpuan yg cantik....

CWL wanie LovelA said...

:)

Anonymous said...

awoook cantek apa..

bahiyahaziz ; said...

perempuan chantek dn pdi berfesyenn..
tapi yg tutup aurat...they are perfect..

Cik Rose Cute said...

Sis pun suka tengok perempuan cantik hihihi...

singgah sini

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

cik najihah said...

samelah kite hihi..
pakej kan depa

CWL wanie LovelA said...

anon biasa je

CWL wanie LovelA said...

bahiya yup

CWL wanie LovelA said...

cik rose :)

CWL wanie LovelA said...

cik najihah heheh